İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MSN Inviter [TR]

K

KötüAdam

Misafir
Demo adresi: MSN Inviter [TR]
İstenen minimum fiyat: 3 değişik paket şeklindedir. (bkz: demo)
Kategori, yazılımın içeriği nedir : Hi5, sms.ac, facebook vb sitelerde kullanılan msn invite sistemi.
Lisans bilgileri: Alıcı tarafından paylaşılamaz. Satılamaz.
Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
 

atay

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
Reaction score
37
ek bilgi: kişinin msn adresindeki listeyi alabilmek için kişi kayıt olurken msn adresinin şifresi ile kayıt olmalıdır.
 

plesk

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2007
Mesajlar
9
Reaction score
0
bunu phpfox a entegre edebilirmisin hemen alayım???
 

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2006
Mesajlar
1,040
Reaction score
3
peki üyeler neden msn şifresini vermek ıstesınler ki
 

aLcadraz

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mart 2005
Mesajlar
106
Reaction score
0
vbulletin forumda kayıt kısmına entegre edilebilir mi?
 
K

KötüAdam

Misafir
niye engellendiği de yazıyordur mutlaka. bunu söyledin sebebine de bi bakıp onu da söyle bari. herhangi bir aksilik söz konusu değildir.
 
K

KötüAdam

Misafir
ip adresinden giriş yapmış oldugunuzdan kaynaklı olabilir. phising'e karşı.
 
K

KötüAdam

Misafir
rekabet ile saygısızlık arasındaki farkı ayırt etmeni öneririm. oraya hangi mod yazdıysa o linki onun yaptığıda terbiyesizliktir. Sende yap. sende koy satışa bu kadar karın ağrısı çekmene anlam veremedim. 15 yaş seviyesindeki adamların arasına düştüğüme inanmamaya başladım.
 

Batux

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2007
Mesajlar
1,662
Reaction score
0
Konum
Fenerbahçe
bu kadar buyutecek bişey yok arkadasım. benim verdigim linkde tasarım yok sen tasarımlı satıyosun. anlam veremedim tepkine herkez nasibini yer merak etme ne artı nede eksi. buna kimse engel olamaz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst