Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Listede selam verenlere selam veren kaydettiğim kelimelerle muhabbet eden irc'de olduğu gibi bot varmı? Sıkılmaya başladım hergün aynı şeyleri soruyorlar engelle engelle bitmiyor.
valla bir arkadaş gönderdi 11 mb boyutunda bir dosy kurdu bu msn ek bir menü ekledi kendini.. baya işe yaramıştı ama bilgisayarı yenidne kurdum geri kurmadım onu..
msn plus u kurdum içinde sponsorlar var toolbar ekliyor Internet Explorer e ekle kaldırdan kaldırırken sponsorları kaldı derseniz sadece sponsorları kaldırıyor yani toolbar
gelelim oto selamlamaya
alt + 1 basınca ayarladıgınızda selam mrb
alt + 2 nbr
yani oto selamlama gibi bişi bu kolay gelsin benim gözümden kaçan olduysa foruma yazarsınız iyi çalışmalar!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.