Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tşkler bilgi, sizin ve tüm müslüman aleminin ramazan bayramı kutlu olsun. Bir ramazan daha, çok zor geçeceğini düşünerekten hayırlısı ile sona eriyor. Rabbimiz tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.
Allah CC herşeyin kolaylığını veriyor ..
Hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun ..
Ramazan'daki Haliyeti Ruhiyemizi bize 11 ayda kaybettirmesin inşallah ..
Allah CC herşeyin kolaylığını veriyor ..
Hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun ..
Ramazan'daki Haliyeti Ruhiyemizi bize 11 ayda kaybettirmesin inşallah ..
Ramazanda bitti, bayramlar sezonuna giriş yaptık. Hepinizin bayramı kutlu olsun, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öper harçlığımı beklerim..
Ramazan bitti ya şimdi visitistanbul'dan bayrama özel tatlı tarifleri bekliyoruz.
Ama 4-5 seneden beri ben her bayramda hastalanırım. Bugün yine hastayım. Başım fena halde ağrıyor, boğazım şişti, gece de istifra ettim. Neden böyle bir şey oluyor anlamıyorum her bayramda hastalanıyorum ben. İlginç.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.