İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Muhasebe bürosunda neler yapılır.

Lafcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
31
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar..

Belkim sorucam konu webmaster konularıyla alakası olmayabılır ama bu konuda gerçekten yardımınıza ıhtıyacım var.

Ben 2 yıl önce muhasebe meslek yüksek okulunu bıtırdım şimdide ıse aof den işletme 4 sınıftayım.Staj dısında hiçbir muhasebecının yanında çalışmadım.Bir haftadan beri peşine dolaştığım bir muhasebe bürosunda sonunda işim olarak pazartesi hayırlısıyla işe başlıycam ve bir ay sen bizi tanı bizde seni diyerek biraz büro şartlarına göre katıda olsa şartları var.Mesainin 8.30 da başlayıp akşam normalde 17:00 gibı cıkmanın yanında bazan gece 23.00 kadar kalabılırsın vs.. bunun yanında muhasebede gizlilık prensımız diye ilk başta bunları söyledıler bugunkü görüşmemde bunun yanında,büroda msn vs.. iş dısında ınternet kullanımı vs.. yasak. Ben hepsıne eywallah dıyerek pazartesı günü başlamak uzere ayrıldım.Çünkü muhasebye ilgım oldugundan okul bıtımındede bu mesleği devam ettırmek istıyorum.

Şimdi arkadaşlar biraz calışma ortamında ilk olark neler yapılır yada nelere dıkkat etmelıyız bu yüzden büroda çalışanlar yada bır muhasebecıde calışmış yada çalışmakta olan arkadaşların bu konuda benı aydınlatmalarını ıstıyorum.Muhasebe bürosunda ılk yapılcak iş ne yada yapılmıycak işler nelerdır bu konuda yrdımlarınıza ıhtıyacım var.

Bunları niye bize soyluyorsunuz diye içinizden cıkabılır aramızda muhasebede çalışıp yada halandaha muhasebecılık yapan arkadaşlarımız olur bu konuda onların dıleklerını tercubelerınden yaralanmak ıstıyorum.
 

Lafcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
31
Reaction score
0
Arkadaşlar bu konuda yardımlarınıza ıhtıyacım var
 

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Kasım 2005
Mesajlar
2,564
Reaction score
0
Konum
Merkezden
yalansız ol dürüst ol dikkatli ol iyi dinle anlamadıysan tekrar sor herşeyi ben yaparım diye atlama. ortalıkta kıyıda köşe para koyup denemede yaparlar şeytana uyma. iyi hoş görünücem diye şaklabanlıklar yapma zaten sonra zamanla alışırsın. ilk gün genelde sesin soluğun çıkmaz. 2nci gün 40 yıllık tanıdık gibi işe devam edersin. sıkma bu kadar kendini, çalışma azmin isteğin varsa her halukarda başarırsın. Hayırlısı olsun Allah utandırmasın...

saygıyla...
 

Grafix

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Aralık 2006
Mesajlar
1,153
Reaction score
0
Konum
Bursa
heyecan yapacak birşey yok,zamanla alışırsın.

muhasebeler şirketlerin kilit noktalarıdır,buna uygun hal ve davranışlar sergilersen mesleğini en iyi şekilde yürütürsün.
 

Lafcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
31
Reaction score
0
eywallah arkadaşlar sağolun dusuncelerınız ıcın.Çalışan arkadaslar varsa yapılması gereken ıs konusunda neler bırazda bu konuda aydınlatırsanız sevınırım
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
yahu bu kadar kasma sanki acemiliğe gidiyonda onu soruyon :D
pzts ak .. kara .. çıkar ortaya meraklanma o kadar...atla deve değil yani ;)
Sana pzts başarılar
 

Lafcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
31
Reaction score
0
İlgınc yorumlar olmuş sağolun arkadaşlar:)

Bu işi yapan kısılerıde görmek ıstıyoruz cevaplarını beklerım..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst