İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Muhteşem Sistem! Ref Linki Ziyaret Başı 1 Dolar! 5 Dolar Hoşgeldin Bonusu

meteor fare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Evet arkadaşlar,refli linkinize her ziyarette 1 dolar kazanıyorsunuz.

Site kendi içindeki reklamları ziyaret yöntemi ile büyük paralar kazanıyor.Earn4Invite'da adından anlaşılacağı gibi davet başı kazan sistemi kurmuş.

Referral linkinize her ziyaret için bir dolar veriliyor.90 Dolar olduğunda ise ödeme alıyorsunuz.AlertPay,LibertyReserve desteği de var.

İPUCU:
90 kişiye ulaşmak için 5 dolara neobux'ta 2500 tıklık reklam alıp ref linkinizi koyabilirsiniz :D IP adresi ve aşırı yüklenmeden dolayı sistem size 2500 dolar vermese de yarı yarıya bir rakama yaklaşabilirsiniz eğer şanslıysanız.Değilseniz 200 dolar min kazanırsınız bu yoldan.Veya facebook marketing ile de büyük paralar kazanabilirsiniz.

Sistem içinde farklı yöntemler de var.

90 dolar min. payout.

İşte Linkim

http://earn4invite.com/ref.php?page=act/ref&invcod=35925

refsiz

west27

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam siteyi biraz açıklasaydınız nedir ne değildir. bilen var bilmeyen var.

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üye oldum ve reklam verdim 2000 ziyaretçi gönderdim referans linkine sitede yazana göre 1 ref linki ziyareti başına 1 dolar veriyormuş 2000 ziyaretçi 2000 dolar kazanmak demek sonuçları sizinle paylaşırım ...

west27

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende üye oldum 250 ziyaretçi gönderdim sonuçları beklemedeyiz.

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2000 ziyaretçi gönderilmeye başlandı şu anda 527 ziyaret oldu hesaptada 261.5 dolar oldu bakalım ödeme yapacaklarmı yaparlarsa ödeme kanıtını buradan paylaşıcam ...

populerdeli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece ziyaret yetiyormu? 1k siteye koy bunu akşama kadar en az 20 30 tıklama olur güzel bir reklam yerleşimi 1 aya en az 100$ getirir :) tabi ödeme alınırsa

basalbasal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
buyur burdan yak, akil vaar mantik var, iyi isi gucu birakalim bir tek bu siteye calisalim daha cok kazaniriz, sitede bi forum bile yok, odeme kaniti vs. hic sormadim bile cunku yok.
ben boyle siteyi scam :kızdım:

favoriturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site tek bu forumda yayınlanmış merak ettim üye oldum :) adamların koyduğu linkler bile reklamlı adf.ly sitesinden para kazacaklar :) size ödeyecekler sözde düşmeyin bu tuzaklara scamm

populerdeli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteye dün merak ediğ üye olmuştum şimdi başka siteye yönlendiriyor :D gerek yok arkadaşlar boşuna üye olmayın konu kitlensin bence :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.