İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mükemmel Bir Domain Daha Sizlerle!10 Lira'dan Açık Arttırma Başlamıştır.Bakmadan Geçm

Robben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain Adı : Temaci.Net
Firma : Daha.Net
Bitiş : 9 Eylül 2011
Reg Fiyatı : 13 Lira (Daha.net)

Site sahiplerinin ve site kurmayı düşünen herkesin en büyük sorunu temalardır.Nasıl bir tema kullansam?Ziyaretçilere hitap edecek bir tema olmalı ama ne?..gibisinden birçok soruyu kendimize sorar ve nette saatlerimizi ayırarak tema ararız.İşte tam buna göre bir domain sizlerle : Temaci.Net!

Hiçbir şekilde ne banı ne de başka bir sorunu bulunmamaktadır.Bildiğiniz gibi 'tema' yada ''temacı'' domaini bir hayli ilgi görebilecek ve üst sıraları zorlayabilecek bir domaindir..Uzantısının .net olması sizi yanıltmasın,zaten .com ve .net bu işte almış başını gidiyor ;) Domainin hiç bir sorun yoktur ve tüm uzantıları da doludur (net,org,com vs.)

Başlangıç : 10 TL
Min. Artırma : 2 TL
Hemen Al : 40 TL
Bitiş : Son teklif + 36 saat
Ödeme : İşbankası Eft/Havale.

Not 1: Firma içi ücretsiz, firmalar arası alıcıya aittir.(Zaten daha.net'ten üyelik açmak ücretsiz)
Not 2: Önce ödeme alınır domain sonra transfer edilir.
Not 3: İhale bitişinden itiraber 1 iş gününde ödeme tahsil edilmelidir, aksi takdirde satış iptal edilir, -itrade uygulanır.
Not 4: Almayacak arkadaşların teklif vermemesi önemle rica olunur.
Not 5: Kişisel başka sorusu olan varsa PM atsın lütfen.

Satış Multi-Topiktir.

http://www.***.net/domain-satis/752...aslamistir-bakmadan-gecme.html#post1064855104

http://www.ircforumlari.net/domain-...-baslamistirbakmadan-gecm.html#post1040540541

http://www.webmastersitesi.com/doma...ik-arttirma-baslamistir-bakmadan-gecme.105877

Robben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satış günceldir arkadaşlar.Bu siteye göre fiyatlandırma çok uygundur.Tekliflerinizi bekliyorum.Haydi artık yav :)

Robben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu domain için sadece 15 Lira istiyorum.Yani hemen al fiyatı 15 Lira olmuştur.Benimle ilk iletişime girene domaini devredeceğim..

Robben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
boşuna uğraşma burada ciddi alıcı çıkmaz

Zaten genelde r10 ve Ws'de aktifim fakat burayı da önerdiler o yüzden burada da şansımı deniyim dedim.Elimde kalan son site ve herhangi bir projemde yok,o yüzden elimden çıkarmaya çalışıyorum.Yani reg fiyatına veriyorum artık.Bakalım alıcı çıkacak mı?..

Robben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yav sitenin adı o kadar güzel ama bir allahın kulu alıcı olmaz mı yav :) Ama taktım kafaya sonuna kadar konu güncel :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Domain sadece size güzel geldi sanırım :)
Aksi halde alıcısı neden çıkmasın. Bol şans hayırlı satışlar.

Robben

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain sadece size güzel geldi sanırım :)
Aksi halde alıcısı neden çıkmasın. Bol şans hayırlı satışlar.

Ya dostum neden sadece bana güzel gelsin ki :) Yani gerçekten projesi olana mükemmel bir domain.Temacı yav,az kalsın jenerik yani :D Konu güncel arkadaşlar haydi artık biri alsın,illa yeni bir projeye girmeme neden olmayın :peh:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.