İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Münevver’in katil zanlısı Cem’in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ticaretim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Katil zanlısının annesi AKP Meclis adayı çıktı

Münevver’in katil zanlısı Cem’in annesinin, yerel seçimlerde AKP’den aday olduğu ortaya çıktı

Mehmet Ali DEMİR / VATAN-İSTİHBARAT
--------------------------------------------------------------------------------

Vücudu parçalanmış olarak bulunan Münevver Karabulut’un öldürülmesinden 20 gün geçmesine rağmen katil zanlısı Cem Garipoğlu hala yakalanamadı. Polis, Garipoğlu’nun aile, arkadaş ve ailesinin iş çevresini mercek altına aldı. Ekipler, Garipoğlu ailesine ait şirketlerde çalışan personelden banka hesap hareketlerine kadar şüpheli gördükleri her şeyi inceliyor. Karabulut’un arkadaşlarından oluşan bir grup dün Taksim Meydanı’nda gösteri yaptı. 12 kişilik grup, polisin kısa sürede katil zanlısını yakalayıp adalete teslim etmesini istedi. Soruşturma devam ederken C.G’nin ailesiyle ilgili olarak ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Cinayetten sonra şüpheli olarak gözaltına alınan ve 3 gün boyunca sorgulanan anne Tülay Makbule Garipoğlu’nun AKP üyesi olduğu ortaya çıktı. Garipoğlu’nun cinayetin gerçekleştiği Başakşehir’den 29 Mart’taki yerel seçimlerde AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı olduğu belirlendi. Hazırlanan asil aday listesinde Garipoğlu’nun 28’inci sırada olduğu görüldü. Karabulut’un arkadaşları ise bu durumu, facebook adlı internet sitesinde kurdukları “AKP’den açıklama bekliyoruz” adlı grupta protesto etti.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bir belediyenin 28. sıradan meclis adayının açıklamasını bekleyen millet neden 30 binden fazla gencin katil zanlıları meclis çatısı altındayken gıkını çıkarmaz akıl almaz bir durum, demekki bu devlette parası olanın borusu ötüyor.

Virtuozzo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Doğan Grubu, hükümete saldıracak başka konu bulamadı da kala kala buna mı kaldı?
Yazık gerçekten ama sinekten yağ çıkmaz.
Çıksa da Doğan'ın 1 trilyonluk yarasını yağlamaya yetmez o yağ!

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
konu kapanır ama akpnin milletvekillerinin %60'dan fazlasının davası var ve dokunulmazlıktan hep zaman aşımına uğratıp kapanıyor. Dokunulmazlık kaldırılsın ;)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ben bulamadım vatan doğanınmı bilen varmı ? merakta ettim şimdi

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
vatan doğanında. bu haberi niye doğan grubu hakkında çamur atarcasına yorumluyosun?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Benim 2 çocukluk arkadaşım bu particilerin peşine düştü, seçime kadar görevler verilmiş bunlara 2 taneside ayrı ayrı partilerde, anlattıklarına göre bunları öyle dolduruyorlarki hadi gidin öldürün deseler birbirlerini öldürecekler, hastalık bu siyaset işi Türkiye' de. Avrupada emekli boş adamlar yapar bizde iş adamları, bizim halkımız siyasi çıkar için birbirine küfür etmeyi, en adi ithamlarda bulunmayı ve düşman görmeyi çok seviyor, etrafta teröristler var kimse bunları görmüyor. Akp chp mhp bilmem ben hepsinede yazıklar olsun, hepside terör destekçisi. Bugün meydanlarda çıkıp bu ülkenin oyları ile beslenen vampir siyasetçiler birbirlerine çamur atmaktan başka birşey yapmıyor, anlattıkları hep falan filan, kimse terörü nasıl bitircez demiyor. İnşallah Osman paşa genel seçimlerde hiç değilse hükümete ortak olurda içimiz biraz olsun rahatlar. Bu çıkarcı siyasetçilerinde hepsini süpürürler zamanla. Milletimizde umarım biraz olsun akıllanır.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Vatan gazetesi Doğan grubunun değil. Sahibi Zafer Mutlu. Ve sanıyorum hiçbir televizyon kanalıyla ortaklığı falan yok.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
katil=akp başkanı adayı diye yorumlaman lazım

Ya herşeyi neden hemen kolayından alıyorsunuz. katil = akp bune yaa bu kadın chp veya mhp vss olsaydı bu yorumlar yazılcakmı..

Hükümet yandaşı degilim ama saçma sapan haber ve yorumlarla insanların kafası bulamaktan başka bir şey yok.

mantıklı düşünün biraz...

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu tur konular hep manipulasyona aciktir. Ortada genc yasta olen bir insan var, katili halen yakalanmamis. Bunu bile siyasi rant araci olarak kullanmak hos degil. Konuya yazan arkadaslarin hak verecegini umarak kilitliyorum. Zira yorumlarda kantarin topuzu kacmaya basladi. Siyasi basliklarin forumda bugune kadar ne tur gerginlikler ortaya cikardigi ortadadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.