Lise 1de yani bizim sınıfta 25 - 26 yaşındaki adamlarla çıkanlar var
İyide Mertcan ve Tövbekar Sizin Bunu yapmanızdaki Amaç nedir Tamam iyi Yapmamış ama Sizin yapdığınızda İyi Birşey Değil Bu Konu kaldırılsın Bence
Bizim yapmak iştediğimiz şey su Arkadaşım, Biraz kendinizi bizim yerimize koyun Senin kardeşim dediğin bi bayana gelim bu türlü bi yaklaşım yapşalar ne hişşetersin? Tepkin ne olurdu ? Bu tür insan ve insanların Namus kavramına bakış açışı nedir sizce? Bu Tür Bi insanın İyinet gibi kendini Türkiyede kanıtlamış bir webmaster paylaşım platforumda olmaması gerektiğini düşündüğüm için konuyu açtım. Eminim ki İyinet ve saygın üyeleri bu tür bi insan ve insanları aralarına almayaçaktır. Tekrar söylüyorum bu gün bizim namusumuza göz koyan birinin yarın sizin namusunua göz koymayaçağının Garantisini kimse verebilir? Biz msn görüşmesinde bizden özürdilenmesini beklerken küfür ve tehditle karşılaştık.
Bu buradaki bir üyenin sokakta birine asıldığı için banlatılmasını talep etmekten çok farksız değil.
Gerçekden anlatamıyoruz yada anlamak iştemiyorsunuz bişeyleri çok yazık çok, Demekki ben sizin namusunusa burda değil ama sokakda göz koyabilirim. yazınızdan ben bunu anlatım,+ biz baska çoçuklar değiliş bu küçük bayan 1 yıldır tanıdığımız kardeşim dediğimiş biri forumda başına gelen bu olayı tabiki bize anlataçak,Örnek Siz Sanal alemde başınısa gelen tartışmaları küfürleşmeleri gitim annenise babanısamı anlatıyorsunuz? olaya hangi gözle bakıyorsunuz anlamış değilim gerçekden,Ben kendi açımdan bu tür bi kişinin İyinet Ailesinde bulunmasını iştemiyorum. bu benim düşüncem sadece, Bu kişiyi Forumdan uzaklştırım uzaklaştırmamak Yönetime kalmış bi olaytır.
Herkezin düşünceşi kendine göre haklı arkadaşlar ben nasıl sizin düşünçelerinise saygı duyuyorsam benim düşüncemede saygı beklerim.
Ben kendi açımdan bu tür bi kişinin İyinet Ailesinde bulunmasını iştemiyorum. bu benim düşüncem sadece, Bu kişiyi Forumdan uzaklştırım uzaklaştırmamak Yönetime kalmış bi olaytır.
Gerçekden anlatamıyoruz yada anlamak iştemiyorsunuz bişeyleri çok yazık çok, Demekki ben sizin namusunusa burda değil ama sokakda göz koyabilirim. yazınızdan ben bunu anlatım,+ biz baska çoçuklar değiliş bu küçük bayan 1 yıldır tanıdığımız kardeşim dediğimiş biri forumda başına gelen bu olayı tabiki bize anlataçak,Örnek Siz Sanal alemde başınısa gelen tartışmaları küfürleşmeleri gitim annenise babanısamı anlatıyorsunuz? olaya hangi gözle bakıyorsunuz anlamış değilim gerçekden,Ben kendi açımdan bu tür bi kişinin İyinet Ailesinde bulunmasını iştemiyorum. bu benim düşüncem sadece, Bu kişiyi Forumdan uzaklştırım uzaklaştırmamak Yönetime kalmış bi olaytır.