1 haftadır geyiğini yapıyoruz arkadaşlarla dayanamayıp konusunu açmak istedim.
1
çetin
iisst gel lan
keş: merhaba
muro:ben sana soru sormadan konuşma lan
kaç senedir çekiyorsun bu tozu
keş: 6 senedir
muro:çetin bu keşi kınayamıyorum bile. emperyalist eğitimi sonucunda bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasına sıkışmış bir zavallı
------------------------------------------
2
muro:sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın çeto, oğlum niye kırmızı ışıkta duruyorsun
biz kapitalist düzenin bütün kurallarına karşı gelmek için mücadele vermiyor muyuz?
çetin:başkan trafik ışıkları enternasyonel kural deeel mi?
3
muro:burada lenini saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. ne diyordu büyük lider.
devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profosyonel devrimciler gerçekleştirecektir.
yani sen değil çeto ben.
Adam süper rol yapıyor
1
çetin
keş: merhaba
muro:ben sana soru sormadan konuşma lan
kaç senedir çekiyorsun bu tozu
keş: 6 senedir
muro:çetin bu keşi kınayamıyorum bile. emperyalist eğitimi sonucunda bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasına sıkışmış bir zavallı
2
muro:sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın çeto, oğlum niye kırmızı ışıkta duruyorsun
biz kapitalist düzenin bütün kurallarına karşı gelmek için mücadele vermiyor muyuz?
çetin:başkan trafik ışıkları enternasyonel kural deeel mi?
3
muro:burada lenini saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. ne diyordu büyük lider.
devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profosyonel devrimciler gerçekleştirecektir.
yani sen değil çeto ben.
Adam süper rol yapıyor