izlemek için : http://www.youtube.com/watch?v=35vP8v4ZQ4U&feature=player_embedded
izleyin sonuna kadar
izleyin sonuna kadar
![]() |
![]() |
1- müslümanları işaret ederken Türk bayrağıyla göstermiş yani buna Türkler savaşmadan dünyayı alacak demişler
2- bu video gerçekten skandal eğer tüm hristiyanlar böyle düşünüyorlarsa müslümanlar için kötü bir gerçek çünkü videodaki adam kendisininde belirttiği gibi mesaj gönderiyor ve harekete geçilmesini söylüyor ya nüfuslarını çoğaltacaklar ki bunu yapamıyorlar mecburen diğer seçenek çağa göre güçsüz olan müslümanların öldürülmesi ve yok edilmesi kaçınılmaz ki zaten yok ediliyor
3- Müslümanlık aleminin en güçlü destekçisi ve ülkesi olan Türkiye olmasa şu an orta asyayı silip süpürmüşlerdi ki belli de olmaz hristiyanlar yakın tarihte birleşip müslüman devletleri tek tek yok etmeye çalışacaklardır ,arap devletler kendilerini geliştiremedikleri takdirde varlıkları yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır
4- ama bu adam anlatırken müslümanlardan değil Türklerden bahsediyor onlar için en büyük tehtit müslümanlar değil Türkler
5- dedikleri doğru avrupa ülkelerinde yakın gelecekte nüfusları yok olacaktır Tayyip erdoğanında dediği gibi nüfusun daimiyeti için 3 çocuk şart her iki birey 1 çocuk yaptıkları zaman nesil tükenir 2 çocuk bile yaşam tarzına ( trafik ve yapay yaşamın etkileri çevre vs ) göre pasif kalırken dengenin sağlanması için 3 çocuk şart
dedikleri doğru avrupa ülkelerinde yakın gelecekte nüfusları yok olacaktır Tayyip erdoğanında dediği gibi nüfusun daimiyeti için 3 çocuk şart her iki birey 1 çocuk yaptıkları zaman nesil tükenir 2 çocuk bile yaşam tarzına ( trafik ve yapay yaşamın etkileri çevre vs ) göre pasif kalırken dengenin sağlanması için 3 çocuk şart
onu bilmemde http://www.cozumturkislambirligi.com/ burada Atatürk Resmi ile harun yahyanın adının birlikte geçmesi hiç hoşuma gitmedi.
2008 Yapımı. Güzel ve tamamen gerçeği yansıtan istatistiki bilgiler.
Hoşunuza gitmemeyişinin sebebi nedir?
hıhı bol bol çoğalalım. ekonomimiz süper nasılsa, açlık felanda yok, nasısla rahat rahat doyururuz çocuklarımızı...
biraz mantık, akılcı düşünce olsa şaşarım zaten..
sen yazıyı düzgün okuyamadın herhalde ben bunu Türkler adına söylemedim matematiksel bir hesap! Bu analiz TÜRKLER veya MÜSLÜMANLAR için değil İnsan ırkı için yapılan bir hesaplama hemen konuyu lastik gibi çektin sündürdün.
videoyu seyretmedin sanırım avrupalıların nesli giderek azalmakta özellikle Almanyada yaşlılara oranla genç nüfus daha az ve bu gençlerin %50 sinden fazlası Türk adam da bunun endişesi üzerine belgesel yapmış
sana çok net cevaplar vereyim ok?
şimdi güzel ve gerçeği yansıtan demişsin. savunduğun şey çoğalmak, peki biliyor musun arkadaşım türkiye'nin durumunu? nekadar aç insan var? nüfusumuz hızla artıyor. gelişmiş ülkelerde nüfus artış hızı düşüktür. ekonomik seviyeleri yüksektir. biz hızla çoğalıyoruz. gerici misin? gelişmiş olmamak mı istiyorsun?
Atatürk ve harun yahyanın yan yana durması hosuma gıtmedı demiştim. Neden demişsin, açıklayım.
Atatürk : Laik bir Türkiye Cumhuriyeti isteyen mükemmel biri insan.Aklı ve mantığı ile konuşur.
Harun yahya : İlkokul mezunu bu adamın evrim teorisi ile ilgili yazılarını okudum. Ben evrimi savunuyorum demiyorum bak dikkat çekerim. Şöyle tarafsız bakıyorum ; bu adam ilkokul mezunu bir adam. Eleştirdiği adam ise Darwin.Darwin yıllar boyu adada deneyler yapmış ve bir teori ortaya atmış. Şimdi sen nesinki bu adamı eleştiriyorsun? Ayrıca bu adam Türkiye islamik olsun diyen bir insan. Atatürk ise Türkiye Cumhuriyeti dini islamdır maddesini anasayadan cıkararak, herkesin hür oldugu bir ortam sağlayan bir insan.
Şu durumda Atatürk ile harun yahya adlı şahsın yan yana koymasına neden tepki göstermeyeyim söyler misin lütfen?
O zaman ben sana açık ve net birkaç söz söylüyüm tartışmaya dönüşmesin konu.
Atatürk ; Laik ve zeki ama dinsiz ya da İslam'a karşı birisi değildi . Ayrıca araştırırsan Kur-an'ın Türkçeleştirilmesi ve çoğaltılması konusunda büyük adımları vardır.
Harun Yahya ; İlk okul mezunu demişsiniz . Sizin dediğiniz okumayan düşünemeze varıyor ? Bu söylediğinle de "Ne kadar okursan oku cahillik kalıyor"u onaylamış oluyorsun. Ve Harun Yahya'nın Hayatını Bilmiyorsan OKU. Hangi üniversiteye kaçıncılıkla girdiğini ve senin hâla dogmatik düşünceler içinde saplandığın yaşta yaptıklarını Gör.
Harun Yahya , Darwin'e söylediklerinde tamamen haklı. Adamın ki zaten bir teori kanıtlanmış bir bilgi değil. Dinen de olması zaten imkansız bir olay. Burayı okumanı tavsiye ederim.
Cahilliğe Gerek Yok! Oku ve Öğren!
Tartışma uzamasın evet ama sana 1-2 kelime daha söylüyüm aklında bulunsun.
İslam Devleti olması yönetime dinin de karışmasıyla laikliğe son verir. Ancak İnanış ve Allah'ın gönderdiği kitap ve kurallara uyulduğunda zaten Eşitlik ve Özgürlüğe dayalı bir hayat yaşanır. Yani Uygulandığında Şuan ki durumumuzdan çok daha iyisi.
Atatürk Hiç bir zaman siyasi düşünce veya dini kurallar belirtmemiştir bunun sebebi de dediğin gibi zekası. O zaman devlet nasıl iyi yönetilecekse onun uygulanmasıdır. Şuan ki savunulan Atatürkçü Düşünce üst kademedeki insanların düşünceleridir.
Son olarakta Lütfen Paylaşılan video ya da yazıların tamamını okumadan yorum yapmayın. Ve öncelikle insanlar hakkında birşeyler söyleyecekseniz doğru düzgün araştırıp söyleyin.
Ayrıca Kur-an'ın Türkçe Meailini okuyarak Eşitliğin ve Hürriyetin Dinimizde ki yeri ve önemini görebilirsin.
__+REP__