İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Müslümanlar Savaşmadan Dünyaya Hakim Olacak İzle !

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
1- müslümanları işaret ederken Türk bayrağıyla göstermiş yani buna Türkler savaşmadan dünyayı alacak demişler
2- bu video gerçekten skandal eğer tüm hristiyanlar böyle düşünüyorlarsa müslümanlar için kötü bir gerçek çünkü videodaki adam kendisininde belirttiği gibi mesaj gönderiyor ve harekete geçilmesini söylüyor ya nüfuslarını çoğaltacaklar ki bunu yapamıyorlar mecburen diğer seçenek çağa göre güçsüz olan müslümanların öldürülmesi ve yok edilmesi kaçınılmaz ki zaten yok ediliyor

3- Müslümanlık aleminin en güçlü destekçisi ve ülkesi olan Türkiye olmasa şu an orta asyayı silip süpürmüşlerdi ki belli de olmaz hristiyanlar yakın tarihte birleşip müslüman devletleri tek tek yok etmeye çalışacaklardır ,arap devletler kendilerini geliştiremedikleri takdirde varlıkları yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır

4- ama bu adam anlatırken müslümanlardan değil Türklerden bahsediyor onlar için en büyük tehtit müslümanlar değil Türkler

5- dedikleri doğru avrupa ülkelerinde yakın gelecekte nüfusları yok olacaktır Tayyip erdoğanında dediği gibi nüfusun daimiyeti için 3 çocuk şart her iki birey 1 çocuk yaptıkları zaman nesil tükenir 2 çocuk bile yaşam tarzına ( trafik ve yapay yaşamın etkileri çevre vs ) göre pasif kalırken dengenin sağlanması için 3 çocuk şart

haberdeyiz.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Videoyu izleyince peygamber efendimizin bir sözü geldi aklıma. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Tam olarak aklımda değil ama hatırladığım kadarıyla şöyel bir sözdü.
"Evleniniz, çoğalınız. Ben ahir zamanda ümmetimin çokluğuyla övüneceğim."
Bu sözde video da yapılmış olan tespitleri doğrular nitelikte.

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Teşekkürler..

1- müslümanları işaret ederken Türk bayrağıyla göstermiş yani buna Türkler savaşmadan dünyayı alacak demişler
2- bu video gerçekten skandal eğer tüm hristiyanlar böyle düşünüyorlarsa müslümanlar için kötü bir gerçek çünkü videodaki adam kendisininde belirttiği gibi mesaj gönderiyor ve harekete geçilmesini söylüyor ya nüfuslarını çoğaltacaklar ki bunu yapamıyorlar mecburen diğer seçenek çağa göre güçsüz olan müslümanların öldürülmesi ve yok edilmesi kaçınılmaz ki zaten yok ediliyor

3- Müslümanlık aleminin en güçlü destekçisi ve ülkesi olan Türkiye olmasa şu an orta asyayı silip süpürmüşlerdi ki belli de olmaz hristiyanlar yakın tarihte birleşip müslüman devletleri tek tek yok etmeye çalışacaklardır ,arap devletler kendilerini geliştiremedikleri takdirde varlıkları yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır

4- ama bu adam anlatırken müslümanlardan değil Türklerden bahsediyor onlar için en büyük tehtit müslümanlar değil Türkler

5- dedikleri doğru avrupa ülkelerinde yakın gelecekte nüfusları yok olacaktır Tayyip erdoğanında dediği gibi nüfusun daimiyeti için 3 çocuk şart her iki birey 1 çocuk yaptıkları zaman nesil tükenir 2 çocuk bile yaşam tarzına ( trafik ve yapay yaşamın etkileri çevre vs ) göre pasif kalırken dengenin sağlanması için 3 çocuk şart

+rep

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tüm islam alemi toplanıp, dünyayı ele geçirme planları sanırım gerçekleşecek, bunun savaşla olmayacağını düşünüyordum, bu video düşüncelerime ışık tuttu diyebilirim, şuan için dinine ve ırkına sahip çıkan tek ülke Türkiye diyebilirim, tamamen islamik bir dünya olabilmesi için 1 asırdan fazla zaman geçecek, torunumun torunu görür sadece, şuan için yapmamız gereken tek şey çoğalmak (video bunu gösteriyor) bu, dünya ya hakim olmak sadece Türk'lerin elinde olan bişey değil, tamamen islam birlikleri bu hakimiyet savaşında büyük rol oynayacaklardır. bir kaç yüzyıllık ülkelere pabuç bırakmayız zaten biz, biz Türk'üz biz Müslümanız.

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
dedikleri doğru avrupa ülkelerinde yakın gelecekte nüfusları yok olacaktır Tayyip erdoğanında dediği gibi nüfusun daimiyeti için 3 çocuk şart her iki birey 1 çocuk yaptıkları zaman nesil tükenir 2 çocuk bile yaşam tarzına ( trafik ve yapay yaşamın etkileri çevre vs ) göre pasif kalırken dengenin sağlanması için 3 çocuk şart

hıhı bol bol çoğalalım. ekonomimiz süper nasılsa, açlık felanda yok, nasısla rahat rahat doyururuz çocuklarımızı...
biraz mantık, akılcı düşünce olsa şaşarım zaten..

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
çoğalmakla gelişemezsiniz arkadaşlar. Siz genç beyinler bunları nasıl diyorsunuz bilemem. Herkes üremek çoğalmak ister elbette ancak çocuğun ac kalacak işsiz kalacaksa bunu kimse istemez. Senin ekonomin ne alemde bilgin varmı sizlere sorarım ne alemde? Bugünkü dış borcumuz 120.5 milyar dolar daha artmış durumda. Sizler hangi coğalmadan bahsediyorsunzu komik gerçekten. Hayatın gerçekleri var buna göre hareket etmezseniz hataya düşersiniz. Allah akıl fikir vermiş bunu kullanınız diye. Gölerimizi hep kapalı tutmayalım biraz uyanalım. Gençlerimiz şimdi bunu diyosa gerçekten vahim...

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
2008 Yapımı. Güzel ve tamamen gerçeği yansıtan istatistiki bilgiler.

Hoşunuza gitmemeyişinin sebebi nedir?

sana çok net cevaplar vereyim ok?

şimdi güzel ve gerçeği yansıtan demişsin. savunduğun şey çoğalmak, peki biliyor musun arkadaşım türkiye'nin durumunu? nekadar aç insan var? nüfusumuz hızla artıyor. gelişmiş ülkelerde nüfus artış hızı düşüktür. ekonomik seviyeleri yüksektir. biz hızla çoğalıyoruz. gerici misin? gelişmiş olmamak mı istiyorsun?

Atatürk ve harun yahyanın yan yana durması hosuma gıtmedı demiştim. Neden demişsin, açıklayım.

Atatürk : Laik bir Türkiye Cumhuriyeti isteyen insan.Aklı ve mantığı ile konuşan,, ortaya sallamasyon birşeyler atmayan bir insan.
Harun yahya : İlkokul mezunu bu adamın evrim teorisi ile ilgili yazılarını okudum. Ben evrimi savunuyorum demiyorum bak dikkat çekerim. Şöyle tarafsız bakıyorum ; bu adam ilkokul mezunu bir adam. Eleştirdiği adam ise Darwin.Darwin yıllar boyu adada deneyler yapmış ve bir teori ortaya atmış. Şimdi sen nesinki bu adamı eleştiriyorsun? Ayrıca bu adam Türkiye islamik olsun diyen bir insan. Atatürk ise Türkiye Cumhuriyeti dini islamdır maddesini anasayadan cıkararak, herkesin hür oldugu bir ortam sağlayan bir insan. Eğer bu görüşe katılmıyorsanız Atatürkçüyüm demeyin lütfen. Saygı duyarım, herkesin görüşü ve inancı kendinedir derim. Zaten istediğim herkesin böyle düşünmesi.

Şu durumda Atatürk ile harun yahya adlı şahsın yan yana koymasına neden tepki göstermeyeyim söyler misin lütfen?

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
hıhı bol bol çoğalalım. ekonomimiz süper nasılsa, açlık felanda yok, nasısla rahat rahat doyururuz çocuklarımızı...
biraz mantık, akılcı düşünce olsa şaşarım zaten..

sen yazıyı düzgün okuyamadın herhalde ben bunu Türkler adına söylemedim matematiksel bir hesap! Bu analiz TÜRKLER veya MÜSLÜMANLAR için değil İnsan ırkı için yapılan bir hesaplama hemen konuyu lastik gibi çektin sündürdün.
videoyu seyretmedin sanırım avrupalıların nesli giderek azalmakta özellikle Almanyada yaşlılara oranla genç nüfus daha az ve bu gençlerin %50 sinden fazlası Türk adam da bunun endişesi üzerine belgesel yapmış

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
sen yazıyı düzgün okuyamadın herhalde ben bunu Türkler adına söylemedim matematiksel bir hesap! Bu analiz TÜRKLER veya MÜSLÜMANLAR için değil İnsan ırkı için yapılan bir hesaplama hemen konuyu lastik gibi çektin sündürdün.
videoyu seyretmedin sanırım avrupalıların nesli giderek azalmakta özellikle Almanyada yaşlılara oranla genç nüfus daha az ve bu gençlerin %50 sinden fazlası Türk adam da bunun endişesi üzerine belgesel yapmış

evet izlemedim videoyu, arkadasın yorumu üzerine böyle bir yorum attım.

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
sana çok net cevaplar vereyim ok?

şimdi güzel ve gerçeği yansıtan demişsin. savunduğun şey çoğalmak, peki biliyor musun arkadaşım türkiye'nin durumunu? nekadar aç insan var? nüfusumuz hızla artıyor. gelişmiş ülkelerde nüfus artış hızı düşüktür. ekonomik seviyeleri yüksektir. biz hızla çoğalıyoruz. gerici misin? gelişmiş olmamak mı istiyorsun?

Atatürk ve harun yahyanın yan yana durması hosuma gıtmedı demiştim. Neden demişsin, açıklayım.

Atatürk : Laik bir Türkiye Cumhuriyeti isteyen mükemmel biri insan.Aklı ve mantığı ile konuşur.
Harun yahya : İlkokul mezunu bu adamın evrim teorisi ile ilgili yazılarını okudum. Ben evrimi savunuyorum demiyorum bak dikkat çekerim. Şöyle tarafsız bakıyorum ; bu adam ilkokul mezunu bir adam. Eleştirdiği adam ise Darwin.Darwin yıllar boyu adada deneyler yapmış ve bir teori ortaya atmış. Şimdi sen nesinki bu adamı eleştiriyorsun? Ayrıca bu adam Türkiye islamik olsun diyen bir insan. Atatürk ise Türkiye Cumhuriyeti dini islamdır maddesini anasayadan cıkararak, herkesin hür oldugu bir ortam sağlayan bir insan.

Şu durumda Atatürk ile harun yahya adlı şahsın yan yana koymasına neden tepki göstermeyeyim söyler misin lütfen?

O zaman ben sana açık ve net birkaç söz söylüyüm tartışmaya dönüşmesin konu.

Atatürk ; Laik ve zeki ama dinsiz ya da İslam'a karşı birisi değildi . Ayrıca araştırırsan Kur-an'ın Türkçeleştirilmesi ve çoğaltılması konusunda büyük adımları vardır.

Harun Yahya ; İlk okul mezunu demişsiniz . Sizin dediğiniz okumayan düşünemeze varıyor ? Bu söylediğinle de "Ne kadar okursan oku cahillik kalıyor"u onaylamış oluyorsun. Ve Harun Yahya'nın Hayatını Bilmiyorsan OKU. Hangi üniversiteye kaçıncılıkla girdiğini ve senin hâla dogmatik düşünceler içinde saplandığın yaşta yaptıklarını Gör.

Harun Yahya , Darwin'e söylediklerinde tamamen haklı. Adamın ki zaten bir teori kanıtlanmış bir bilgi değil. Dinen de olması zaten imkansız bir olay. Burayı okumanı tavsiye ederim.

Cahilliğe Gerek Yok! Oku ve Öğren!

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
O zaman ben sana açık ve net birkaç söz söylüyüm tartışmaya dönüşmesin konu.

Atatürk ; Laik ve zeki ama dinsiz ya da İslam'a karşı birisi değildi . Ayrıca araştırırsan Kur-an'ın Türkçeleştirilmesi ve çoğaltılması konusunda büyük adımları vardır.

Harun Yahya ; İlk okul mezunu demişsiniz . Sizin dediğiniz okumayan düşünemeze varıyor ? Bu söylediğinle de "Ne kadar okursan oku cahillik kalıyor"u onaylamış oluyorsun. Ve Harun Yahya'nın Hayatını Bilmiyorsan OKU. Hangi üniversiteye kaçıncılıkla girdiğini ve senin hâla dogmatik düşünceler içinde saplandığın yaşta yaptıklarını Gör.

Harun Yahya , Darwin'e söylediklerinde tamamen haklı. Adamın ki zaten bir teori kanıtlanmış bir bilgi değil. Dinen de olması zaten imkansız bir olay. Burayı okumanı tavsiye ederim.

Cahilliğe Gerek Yok! Oku ve Öğren!

Bak dostum ben Atatürk'e dinsiz demedim. Demem de.
Neyse uzatmaıyp şunları söyleyim.
Atatürk Türkiye'yi laik bir devlet yapmıştır. Türkiye'yi islam devleti yapmak Atatürkçü düşünceye aykırıdır. Ben sadece bunu söyleyip tartışmayı uzatmak istemiyorum.

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Tartışma uzamasın evet ama sana 1-2 kelime daha söylüyüm aklında bulunsun.

İslam Devleti olması yönetime dinin de karışmasıyla laikliğe son verir. Ancak İnanış ve Allah'ın gönderdiği kitap ve kurallara uyulduğunda zaten Eşitlik ve Özgürlüğe dayalı bir hayat yaşanır. Yani Uygulandığında Şuan ki durumumuzdan çok daha iyisi.

Atatürk Hiç bir zaman siyasi düşünce veya dini kurallar belirtmemiştir bunun sebebi de dediğin gibi zekası. O zaman devlet nasıl iyi yönetilecekse onun uygulanmasıdır. Şuan ki savunulan Atatürkçü Düşünce üst kademedeki insanların düşünceleridir.

Son olarakta Lütfen Paylaşılan video ya da yazıların tamamını okumadan yorum yapmayın. Ve öncelikle insanlar hakkında birşeyler söyleyecekseniz doğru düzgün araştırıp söyleyin.

Ayrıca Kur-an'ın Türkçe Meailini okuyarak Eşitliğin ve Hürriyetin Dinimizde ki yeri ve önemini görebilirsin.

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Tartışma uzamasın evet ama sana 1-2 kelime daha söylüyüm aklında bulunsun.

İslam Devleti olması yönetime dinin de karışmasıyla laikliğe son verir. Ancak İnanış ve Allah'ın gönderdiği kitap ve kurallara uyulduğunda zaten Eşitlik ve Özgürlüğe dayalı bir hayat yaşanır. Yani Uygulandığında Şuan ki durumumuzdan çok daha iyisi.

Atatürk Hiç bir zaman siyasi düşünce veya dini kurallar belirtmemiştir bunun sebebi de dediğin gibi zekası. O zaman devlet nasıl iyi yönetilecekse onun uygulanmasıdır. Şuan ki savunulan Atatürkçü Düşünce üst kademedeki insanların düşünceleridir.

Son olarakta Lütfen Paylaşılan video ya da yazıların tamamını okumadan yorum yapmayın. Ve öncelikle insanlar hakkında birşeyler söyleyecekseniz doğru düzgün araştırıp söyleyin.

Ayrıca Kur-an'ın Türkçe Meailini okuyarak Eşitliğin ve Hürriyetin Dinimizde ki yeri ve önemini görebilirsin.

__+REP__

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.