İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Müslümüanların Masumiyeti filmiyle gerçek yüzler ortaya çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilarici2

0
Yasakli Uye
Katılım
6 Mayıs 2012
Mesajlar
333
Reaction score
0
Son dönemlerin konusu bir filmde olan hakaret Dünya’yı sarmış bulunmakta. Şimdi bu insanların gerçek yüzlerini görmeliyiz. Hala savaş ve terör peşinde. Niye savaşa , teröre başvuruyorsunuz ki “allaha havale edin” bitsin gitsin değil mi ?

Şimdi işe biraz yeşil çam gözüyle bakalım.
Battalgazi ve benzeri bir sürü karakter yıllardır hristiyanlığı yeniyor , aşşağılıyor. Peki yabancılar bu durumda Türkiye’ye saldırıyorlar mı ? Yorum sizindir. Ben sadece ufak bir eleştiride bulundum… :)

Kaynak ( Kaynağa bakıp bakmamak elinizde kaynakla ilgili yorum yapmayınız ;) )
 

serhat54

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mart 2011
Mesajlar
104
Reaction score
1
Çok Güzel Bir Noktaya Değinmişsin Çok Güzel Açıklamışsın Fakat Çok Büyük Bir Mantık Yürütmek Lazım :D Şuan Kendimi Yoramam :D
 

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2010
Mesajlar
421
Reaction score
2
Konum
Root :)
Bölüm kurallarını iyi okuduktan sonra konu açın. Bundan sonraki uyarıda bu kategoriye konu açma iznin elinden alınabilir.

4- Siyasi, Dini gibi alanlarda açılan konuların, tartışmaya sebebiyet vereceğini ve kişilerin birbirlerine hakarete varan mesajlar yazmasına neden olabileceğinden, bu tür haberleri yayınlamamaya dikkat ediniz
5- Türkiye Cumhuriyet'i bölünmez bir bütündür. Her etnik kökenden vatandaşıyla bir arada yaşamaktadır. Bunun aksini legalpara eden her türlü yazının, haberin yazılması yasaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst