İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

müşterimin verdiği örnek sitenin templetini satın almak istiyorum ama bulamıyorum

iskenderun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar, müşterim istediği site için bana örnek bir site gönderdi. örnek siteye templatemonster da gözünüm çarptığından %100 eminim ama şimdi arıyorum arıyorum bir türlü bulamıyorum..templatemonsterdan satın alıp kullanacağım.. acaba örnek sitenin linkini versem daha önce gözüne çarpmış ya da kullanmış olanlar varsa bana template numarasını söyleyebilirler mi? söyleyen olursa çok makbule geçer arkadaşlar, linki veriyorum http://www.armalimited.com.tr

K

Kaplan

Misafir
Ben bu sitenin TemplateMonster içerisinde yer aldığını sanmıyorum. Sen başka bir yerde görmüş olmayasın arkadaşım? marez' de falan?

iskenderun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, firma ile görüştüm bugün nerede yaptırdınız diyerek. kayda değer hiç bişey söylemediler.. neyse ordaki flash ı kendim yapacağım artık. hands psd leri bakıyorum şimdi. dönen dünya için de hazır flashlar var ( flash öğretim sitelerinde verilmişler) umarım müşteri beğenir. tekrar hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

leventt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
dostum biraz uğraşsan sen aynısını yaparsın.Bitirme tezimde bunun daha iyisini yaptım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.