Müthiş Sponsor Sizleri Bekliyor

0
Onaylı Üye
Üye
askerim dostlarım artık benden umut yok :D

0
Onaylı Üye
Üye
çanakkale 116 jandarma egitim tug

0
Onaylı Üye
Üye
Bunu adsense ile aynı anda kullanmak sorun yaratır mı?

0
Onaylı Üye
Üye
Malesef artık Türk hiti yada USA hiti harici saymıyorlar.
Cevap olarak aşağıdakileri yazmışlar :
Artık Sadece USA hitlerini saymaya karar verdik. Diğer ülkeler için reklamlar görünmemesi bu yüzden.
İlerde tekrar diğer hitleride kabul etme imkanları varmış ama - sanmıyorum pek :) Bana bu süre içinde aynı siteye ait AUCTIONADS.com u önermişler. Fakat bu sitede sadece EBAY üzerinden satış sağlarsanız kazandırıyor.
Kısacası - ödeme alan varmı bilmiyorum ama USA hiti olanlar hala kazanabilir. Türk ziyaretçilere Reklam gorunmuyor ekranda.

0
Onaylı Üye
Üye
benim panelimde yabancı hitimide saymıyor. Yabancı USA ağırlıklı günde 5k üzeri hitim var.Panelde gösterim 0. Acaba panelidemi türklere göstermiyorlar :)

0
Onaylı Üye
Üye
Sanırım var bi dertleri. Bende arasıra USA hiti alan sitede deneme yaptım saymıyor. Auctionads.com a kazancı aktarabilme şansımız var sanırım. Ordan devam edilebilir ama kaçımız sitesinden ödeme almaya yetecek Ebay alışverişi yaptırabilir - orası meçhul ...

benim panelimde yabancı hitimide saymıyor. Yabancı USA ağırlıklı günde 5k üzeri hitim var.Panelde gösterim 0. Acaba panelidemi türklere göstermiyorlar :)

0
Onaylı Üye
Üye
baktılarkı olay bu kadar basıt degıl gerı adım atmaya karar verdıler sanırım odeme alacagınıza emınım bu sırketten ama ısı zorlastırdılar sanırım

Geri