pr değeri olan banlanmamıs muzik sitesi alabilirim ilgilenenler pm atabilirler
5 Ağustos 2007 #1 M mysohbeci 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Eylül 2005 Mesajlar 116 Reaction score 0 pr değeri olan banlanmamıs muzik sitesi alabilirim ilgilenenler pm atabilirler
9 Ağustos 2007 #2 M manglerman 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Eylül 2006 Mesajlar 340 Reaction score 0 Konum <%="istanbul"%> müzik sitesinden kasıt lyric sitesimidir şayet mp3 indirten site diyorsanız bu tip sitelerin alışverişi yasak. eğer lyics sitesiyse bahsettiğiniz. pm ile ulaşabilirsiniz..
müzik sitesinden kasıt lyric sitesimidir şayet mp3 indirten site diyorsanız bu tip sitelerin alışverişi yasak. eğer lyics sitesiyse bahsettiğiniz. pm ile ulaşabilirsiniz..
9 Ağustos 2007 #3 M mysohbeci 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Eylül 2005 Mesajlar 116 Reaction score 0 ne yasak kardesim bak forumdada yasal mp3 sitesi diye bir reklam var ben mp3 sitesi istiyorum yasal script yukleyeceğim burda reklamı yapılan scripti
ne yasak kardesim bak forumdada yasal mp3 sitesi diye bir reklam var ben mp3 sitesi istiyorum yasal script yukleyeceğim burda reklamı yapılan scripti
22 Ağustos 2007 #4 M mysohbeci 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Eylül 2005 Mesajlar 116 Reaction score 0 hala pr degeri olan muzik sitesi ariyorum