İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Muziksepeti.com Ve Diğerleri..

Q

QuicK

Misafir
Merhabalar..
Muziksepeti.com : 20 YTL
Domainpower.net ( Pagerank 2 ) 30 YTL
Webmasterjobs.net : 20 YTL
Ayrıca Sevgilibul.Net domainide satılıktır.. 20 / 25 YTL yede onu verebilirim..
Sayfa100.com : 100 YTL (Pagerank 3 Searchengineengine.com ve iyinet topliste göre guncellemede 4 olacak) 800 + Hiti var.
Hit.gen.tr 100 YTL. 1000 + Hiti var. Pagerank 0 ama 3 olacak gibi gorunuyor.
iLgilenen arkadaslar Pm atabilir veya Bu basligin altina yazabilirler..

Q

QuicK

Misafir
Muziksepeti.com Satilmistir..
Bu isimlerin yanisira : Pamela-anderson-desnuda.com (Site olmamasina karsin sanirim googleden eski sahibi banlatmis domaini. Yahoo ve diğer arama motorlarından hit geliyor. 200 + Hiti var. )
04 Nis 2005 249
05 Nis 2005 291
06 Nis 2005 251
07 Nis 2005 207
Kendi sitelerimde linki yok domainin.. Istatistikleri refererleri gonderebilirim.
Bu isim ve pamela-anderson.biz domainleride satiliktir. Domainler direk sedo'ya yonlendirilmemis olmasina karsin Gunde 1,5 / 2 € kazandiriyor. Bu Istatistikleride gonderebilirim isteyenlere.
Pamela-anderson-desnuda.com & Pamela-anderson.biz domainleri 2 si 75 YTL. .

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Muzik Sepetine Teklif Yazmaya Bile Vakit Bulamadan Gitti Domain Tuh Neyse Kkovalamaya Devam Guzelim Isim Gitti Ya

Q

QuicK

Misafir
Hikayeoku.com domaininide satmaya karar verdim..
Ayni sekilde 200 / 300 Hiti var..
Google dahil arama motorlarından ve absürt directory'lerden hit alıyor..
Bu domain ise : 50 YTL

Muziksepeti.com'u alan arkadas umarim satmaz. Cunku ona sattigim fiyatin 2,5 katini teklif eden oldu :)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
QuicK' Alıntı:
Hikayeoku.com domaininide satmaya karar verdim..
Ayni sekilde 200 / 300 Hiti var..
Google dahil arama motorlarından ve absürt directory'lerden hit alıyor..
Bu domain ise : 50 YTL

Muziksepeti.com'u alan arkadas umarim satmaz. Cunku ona sattigim fiyatin 2,5 katini teklif eden oldu :)

satmayı dusunmuyorum.. mp3 sitesi hastalıgı var bende bi tane daha acıcam :D

Q

QuicK

Misafir
Ehueh Turkiyenin Mp3 sitelerinin domainlerini satan adam olarak tarihe gecicem o zaman :)
Themp3king ve Dazlak satılıyor.
MaxiMp3.com kaldı. O domainide ben satmıstım zaten :)

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Eger bu alanda biri girerse o kitaba, Quick olacaktir:)

C

callous

Misafir
hit.gen.tr

arkadaşım, hit.gen.tr'yi satamazsın çünkü .tr uzantılı domainler transfer edilememektedir.

Q

QuicK

Misafir
callous' Alıntı:
arkadaşım, hit.gen.tr'yi satamazsın çünkü .tr uzantılı domainler transfer edilememektedir.
Arkadaşım Hit.gen.tr yi ben satın aldım.
Bilmem bu sana birsey anlatabilirmi :) .tr domainlerde transfer yoksa bile yonetici degistir olayı var.. Satmasamda zararı olmaz ;)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
callous' Alıntı:
satar niye satamasın ya yönetici değişikliği yapar onun olur o da olmadı şifreyi verir hesabı satar direk...

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Basbaya satlıyor , sallamayın bir şey incelemeden.. ; nic.tr üzerinden hesap değişikliği yapabiliyorsun , 2-3 yeri değiştiriyorsun ve mailine gelen onay linkini tıqlıyosun , üye değişiyor anında , böyle 3-4 domain sattım.

Q

QuicK

Misafir
Hikayeoku.com domainini bahsi gecen fiyattan satmaktan vazgectim. Teklif gonderirseniz birseyler yaparız..
Hit.gen.tr ve sayfa100.com u satabilirim. Maxidirectory.com'a agırlık vermem lazım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.