Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

MyBB Destek Sitesi

Premium

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
78
Merhaba Arkadaşlar

Beni az çok tanıyanınız vardır reklam amaçlı yada başkalarını karalama amaçlı yazı yazmam. bu konuda ise size mybb konusunda hiç bir mybb destek sitesinden almadığım ilgi - saygı ve yardımı bu sitede buldum.

Kısaca şöyle bir problem vardı sitenin seo'sunda problem oldu ve mybb destek sitesi altında açılan sitelerden yardım istedim ama tık yok en son google amca'ya bundan dolayı çok teşekkür ederim onun sayesinden mybb.com.tr'yi buldum.

Mybb.com.tr'dede konumu açtım ve yardım edicek biri çıkarmı diye beklerken bi baktım konuya mesajlar yağıyo ''' böyle yapıcaksın kardeşim, şurası yanlış vs..... '' Ondan sonra ben yapamadım dedim ve site Kurucu XpSerkan Nickli Arkadaş Msn ekle herşeyi yaparım dedi ve şuan piyasada bir çok kişinin paralı yaptığı seo kurulumu + optimasyonu ücretsiz olarak yaptı.

XpSerkan

Rica ederim.

Sitenin sorunları için yapılan işlemler, google seo eklentisi yeniden kuruldu, site ile ilgili metalar oluşturuldu, bakım ve optimizasyon yapılmıştır..
MyBB Sitesi Olan Herkezi Mutlaka Uğraması Gereken Sitelerden Biri.

Anasayfa: http://www.mybb.com.tr/

Forum: http://destek.mybb.com.tr/index.php

Buda Benim Yardım İstediğim Konu: http://destek.mybb.com.tr/mybb-goog...leri-siliniyor-konusu.html?pid=16918#pid16918

Herkeze İyi Günler...

ebaydestek

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
Evet kesinlikle ben de hem mybb.com.tr yi destek bakımından tek geçerim... Hem xpserkan arkadaşımız ve moderasyon ekibi gece gündüz demeden herkesin sorunlarıyla ilgileniyorlar...

Sağolsunlar varolsunlar.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
googlea neden gittiniz ki? ben buradayım mybb konusunda hertürlü desteği (tema hariç, grafik bilgim yok) ücretsiz veriyorum, bana göre artık mybb destek sitesi yok, kendinizi geliştirmeye bakın derim ancak

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
'bana göre' ayrımını iyi yapmalısınız, ben artık hiç bir siteden destek almıyorum mybb konusunda, 3 4 yılda çok şey öğrendim, mantığını kavradım, bilmediğiniz bir konu üzerinde araştırma yapmadan önce düşünün, mantıklı düşünürseniz zaten mybb yi çözersiniz.

ebaydestek

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
+1

Haklısınız ama şahsen yeni başladım ve sayelerinde çok şey öğrendim.Çözemediğim bir çok sorunu çözdüler...İleride uzmanlaşırsam ben de birilerine yardım etmeyi isterim.

Horoz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
sırf bu mybb destek sitelerinin yetersizliğinden ötürü - kendi düşüncem - phpbb3 kullanmaya başladım.. ama mybb.com.tr adlı internet sitesini bilmiyordum.

Gwindor

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
mybb.com.tr de bende destek ekibindeyim arkadaşlar.çok eski mybbciyim ama çokda profesyonelim denemez.mybb.com.tr 'deki tüm arkadaşlar iyiler yardımseverler burunları havada değil.

tavsiye ederim destek ekibinde olmam ile ilgisi yok zaten önceden değildim bende mybbcilere 3-5 şey katmak istediğim için girdim.

gerçekten mybb adına seviyeli ve güzel bir ortamda hızlı yardım performansı ile güzel bir yer.

LiBeRtY.

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
MyBB.Com.Tr'deki yardım severliği,ilgiyi ve hoşgörüyü başka hiçbir destek sitesinde görmedim şahsen.. :)

ebaydestek

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
Aynen...Hiç desteğe ihtiyacım olmasada girip bakıyorum ne var ne yok diye.Üyelerine değer veren nadir forumlardan biri.
Mybb kullanan arkadaşlara tavsiyemdir.