İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mybb Sevgini Haykır Eklentisi

İGK Web Dizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eklenti ismi: Sevgini Haykır
Eklentinin Çalıştığı Versiyonlar: 1.6.x - 1.4.x
Eklenti Açıklaması: Sitenizde ziyaretçi ve üyelerin içinden gelenleri yazabilecekleri,sola doğru kayan ve son zamanlarda popüler olan bir modül.

Eklentinin Kurulumu:

zip.gif
sevgini_haykir_mybb.rar

Adım 1 : Phpmyadmin e girip Sql yazan bölüme girelim aşağıdaki Sql sorgusunu yazıp git butonuna tıklayın.

Kod:
CREATE TABLE `mkl_mesajlar` (
  `id` int(11) NOT lisanssız auto_increment,
  `yazan` varchar(30) default lisanssız,
  `mesaj` text,
  `durum` int(1) default '0',
  `ip` varchar(15) default lisanssız,
  `time` int(11) default lisanssız,
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin5 ROW_FORMAT=FIXED;
Adım 2 : admin,istek ve mesaj.php dosyalarında gerekli db ayarlamalarını yapıyoruz.

Adım 3 : Dosyalarımızı Ftp mizde mesaj adı veya istek adı altında bir klasöre upload edin. ( Örnek : siteadı.com/mesaj/ )

Adım 4 : http://www.siteismi.com/mesaj/mesaj.php?gonder=1 girin onaylayın. Daha sonra admin.php ye girin ve onaylayın.

Sitenizde uygun yere eklemeniz gereken kodlar ise aşağıda eklidir. Hayırlı olsun.

Kod:
<iframe name="frame_ismi"  src="http://www.siteniz.com/mesaj/istek.php"  width="900" height="50"  scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0"  marginheight="0"></iframe>
Eklenti Resmi:

sevgi.jpg

Not: Ayrı db açmanızı öneririm. Forum db sini doldurmayın..

Not: admin.php nin ismini şifre gibi değiştirmenizi öneririm. ( Güvenlik açısından.. )

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
bi zamanların bomba eklentisiydi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5