peki sahte tıklamaları ne gibi yollarla engellemeyi planlıyorsunuz? bazı kuruluşlar kafalarına göre tıklamaları azaltıp kanıt gösteremiyorlar cünkü
gercekten mynetten arzu iseniz bi dahilinizi soler misiniz? her onune gelen ben mynet ahmet google mehmet derse isi var burdakilerin
arzu hanımı foruma ben davet ettim biraz daha terbiyeli olursan beetle daha hoş olur...
burdakilerdende benim kim olduğumu ve ne yaptığımı ne kadar güvenilir olduğumu yada güvenmemen gerektiğini öğrenebilirsin...
bu yazdıklarını arzu hanımı davet ettiğim kefil olduğum için üzerime alınıyor ve o yüzden yazıyorum... pls terbiye
elini sallıyan foruma giriyordu davetiyeli sisteme geçildi, telefon görüşmesindede bir çok sorunla karşılaşıldığını ve bilgi alınamadığını gelip forumda birebir yardımcı olabileceğini söyledim...
yardım için paylaşım için + webmasterlara kazanç sağlamaya çalışan birisine bu tür davranış...
daha iyisini beceremiyorsan susmanı tavsiye ederim arkadaşım...
maalesef sanal mynet elemanı arzum hanım pm gonderememistir hikayenin sonu bole![]()
sözüne karşılık yazılmış yazıdır... telefonda birebir görüştüğüm ve bir çok arkadaşın görüştüğü arzu hanım, davetiye gönderebilmem için mail adresini aldığım ve hatta yetinmeyip davetiye gönderdiğim arzu hanım'a hikaye yazıyor lafontaneymiş muamelesi yapıyorsun diye böyle bir mesaj yazdım.
diceniz ki şimdi yuh yani mynet ortağı yada avukatımısın ama bilmiyorum ben türk sitelerinin projelerini desteklemeyi seven birisiyim... he mynet'i seviyormuyum hayır ama reklam networkunu sevebilirimçünkü bana kazandırırsa neden onu sevmiyeyim...
saygıyla ve sevgiyle...

Ayrıca Mynet AdPartner diye bir konu açıp bu konuda tüm merak edilenleri yanıtlamayı düşünüyorum.
Buna takmaman gerek, zaten Arzu hanım kendisi adı, soyadını ve telefon numarasını kendisi veriyor. Hatta cep numarası bile diğer başlıklarda var.
Arzu hanım daha detaylı ve düzgün cevaplar verirse kimse onun gerçek kişi olmadığı konusunda şüpheye düşmez.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.