sözüne karşılık yazılmış yazıdır... telefonda birebir görüştüğüm ve bir çok arkadaşın görüştüğü arzu hanım, davetiye gönderebilmem için mail adresini aldığım ve hatta yetinmeyip davetiye gönderdiğim arzu hanım'a hikaye yazıyor lafontaneymiş muamelesi yapıyorsun diye böyle bir mesaj yazdım.
Profesyonelleşmeye gelince, şu anda türkiyede profesyonel olarak internette reklam işi yapan doğru düzgün yer yok, yeni yeni oluşumlar var, katreklam şimdide mynet adklik gibi oluşumlar... internete yabancı insanlar değil ama oluşumlarını bir yerlerde tanıtmak istiyorlar, burdada mynet konusunda bir çok arkadaş sorun yaşıyor ve bir mynet çalışanıda onlara yardım etmeye çalışıyor, zaten mynet konularına bakarsanız ne olduğu gözüküyor...
katreklam konusundada bir çok kişi sorun yaşıyordu az veriyor saymıyor gibi gibi zaten oda sistemini toparlıyor ve bir çok site sahibine kazanç sağlıyor... ve o arkadaşımızda bu forumu paylaşıyor, forum paylaşıyor forumda yazıyor diye sen profesyonel olarak adlandırmasanda benim gözümde katreklam profesyonelleşiyor... inşallah daha nice reklam networkleri kurulur, piyasa canlanır ve internet reklamcılığı gelişir ki herkez gibi bizde iyi rakamlar kazanırız ve internet reklam piyasasından pay alırız...
diceniz ki şimdi yuh yani mynet ortağı yada avukatımısın ama bilmiyorum ben türk sitelerinin projelerini desteklemeyi seven birisiyim... he mynet'i seviyormuyum hayır ama reklam networkunu sevebilirim
çünkü bana kazandırırsa neden onu sevmiyeyim...
saygıyla ve sevgiyle...