İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mynet maile ekart

M

MeTeHaN83

Misafir
arkadaşlar ekart sitesi yapmaya çalışıyorum.gönderdiğimde mynet maile saatler sonra gidiyor.orjinal mailime ise anında gidiyor.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.aspindirden indirip denediğim scriptlerde de durum aynı.

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mynet'in spam koruması biraz yavaş çalışıyor. o sebeple beklemeler olabilir. aynı olay hotmail de, superonline da ve özellikle kahkaha.com'da oluyormu? bunu incelersen çok iyi olur.

muhabbetle

M

MeTeHaN83

Misafir
saol baldor.senden başka yazan olmamış.hotmailede anında gidiyor.diğerlerinde denemedim.sorun mynettemi diye balcadan denedim.10 dakkaya kalmadı geldi.benimkinde ise minumum 2 saat :)
galiba onun kullandığı script benimkilerden çok farklı..

E

ekdns

Misafir
Merhaba,

Sorun sizde değil, sorun MyNet'te ... baldor doğru yazmış...

Bu yüzden içiniz rahat olsun.

Kolay gelsin.

M

MeTeHaN83

Misafir
yaw tamam mynette bi sorun olduğu kesin.en azından hemen gelmiyor ekart.ama öbür ekart sitelerinden mynete gene 10 dakkaya geliyor.mynet için özel bişey mi gerekiyor onu öğrenmek istiyorum.

M

MeTeHaN83

Misafir
ekart sitesi olupta mynet maile kart göndermede sorun yaşamayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Parayla almayada razıyım :) teşekkürler..

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kolaymail.com'a göndermeyi dene, sana gelecek cevap büyük ihtimalle "seni kara listeye aldım" olacaktır. bazı header bilgilerininde mail ile gönderilmesi gerekiyor, aksi halde mailin kesinlikle kabul edilmiyor.

şu anki sistemini kahkaha.com'da dene. eğer aynı problem olursa ve php kullanıyorsan mail kodunu yolla, aynı kodu bide benim sunucuda deniyim.

muhabbetle

M

MeTeHaN83

Misafir
baldor tekrar teşekkürler.söylediklerini bi deniyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.