1 milyon dolara gerek yok bea,
kendi kanından canından birlik olabiliyorsan eger tabii,
sayılan grubu kuracan olacak bitecek, aslında iki mesele var, boyle bir ekipde cevren cok kuvvetli isen bulursun acarsın, burası tamam digeri ise, bunu ayakta tutabilmen...
simdi guleceksiniz ama diyelim ki ben agayım babalar
aşiretim var, herbirinizi ben okuttum, ben yolladım ünilere.... birinizi pazarlama birinizi bilmenne digerinizi bilmemne okutuum...
ister sizi calıstırırım para ile, ister parasız, istersem de 1 sene para vermem sonra gelirden az biseyler koklatırım...
ha emrah amma attın amma kapitalist diyeceksin o zaman size kucuk bi hikaye,
ingilterede bir mahalle var harringey diye, burası eskiden ahırların oldugu depoların oldugu ingilizlerin deger vermedigi izbe bi yer imis, burayı kim nasıl gelistirmis biliyomusunuz?
bu 3 km, icinde gezdiginize turkiyeye mi geldim diye ben acaba diye sasırırsınız, diyarabakır restorant, gaziantep sofrası, ibrahim musik market, köşem bakkal
vs...
bu sokak inanılmaz bicimde ozellikle dogudan goc verdigimiz cogunuda kacak yolardan soktugumuz, asiret agalarına ait...
amcamlar gelmis, 1er 1er dukkanları cok ucuza kapamıs, mardinden sırnaktan da zamanla akraba cevresini getirtmis calısstırmıs ve cogu uzun yıllar bu calıstırdıklarına ya cok az paar vermis yada sadece karınlarını doyurup karın tokluguna calıstırmıs,, yeni yeni calısanalara eh diyebielcegin bi üğcreti oduyorlar....
yılllar sonra...
ne bir milyonu ya, sıfır masrafla bile acarsın o siteleri, yeterki bizim agalar internete el atsın...