İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mynet VDO (Mynet Video Servisi)

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mynet VDO, yani Mynet Video izleme ve paylaşım sitesi yayına girmiş. Haberi olmayan arkadaşlar aşağıdaki adresten ziyaret edebilirler.

İlk izlenimlerim:
- tag kısmı gerçekten güzel olmuş.
- player hayal kırıklığı yarattı. siyah olmamış bence.
- çeşitli yerlerde çıkan adkliklerde ve çoğu videoda +18 içeriğe rastladım. Hoş değil.
- mynet tabanlı olması nedenliyle kullanıcıları hemen çoğalmış. ve çeşitli gruplar açılmış. bu gruplar da bence bir moderasyona tabi tutulmalı.
- üyelikte çok gereksiz derecede ayrıntıya girilmiş, insan üye olmaktan çekiniyor. Profil bilgileri profili düzenle kısmında opsiyonel bırakılmalı bence.

Son olarak, eğer gerçekten Türkiyenin youtube u olmak istiyorlarsa

- 18+ içerikte biraz seçiçi davranmalılar,
- Editörleri, denetleyicileri çoğaltmalılar.
- Ve iyi reklam yapmalılar. Bunun için bir affiliate sistemi açabilirler.

Adres:
http://vdo.mynet.com/

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
izlesene.com dan sonra çoğu siteler bu tür +18 videolara yöneldi.
bu arada spam yapan siteler mynet vdo kelimesinide arşivlerine katmışlar.

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+18 her zaman boş hittir. Gereksiz kimselerdir. Seviyeyi düşürenlerdir. Bence daha iyi şeylere yönelinebilinir.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bi sen kaldıydın Mynet.. Zaten büyük firma olup kolpa ve kopya iş yapan bir sen varsın Mynet. Sevmiyorum seni Mynet.. Hatta "Küstüm sana Mynet"

P.S.: Çok mu sert oldu :)

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda daha kaliteli video siteleri olan arkadaşlar var. pek ilgimi çekmedi iki sayfa dolaşmak yeterli. yetişkin içeriğide yakıştıramadım mynet gibi bir siteye.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
video.gif

bunun üstüne fazla bi söz söylemiyeceğim. Etraf video sitesi dolu zaten.

Copy/Paste © 1800 Mynet

egitimsart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence çok gereksiz bir site, bu gereksiz siteye günde milyonlar niye girer hala aklım almıyor.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Etraf video sitesi doldu diyorsunuzda alt yapı olarak mynet kadar güçlü olanı var mı Türkçe?

Youtube kapatıldığında neden bizim yerel sitemiz yok diyordunuz. Bence güzel çalışma olmuş. Şimdi o botlarınızı mynet için yapın kapanma tehlikeside yok güzelce kullanın. mynetin her yaptığını kötülemeye gerek yok bence

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Etraf video sitesi doldu diyorsunuzda alt yapı olarak mynet kadar güçlü olanı var mı Türkçe?

Youtube kapatıldığında neden bizim yerel sitemiz yok diyordunuz. Bence güzel çalışma olmuş. Şimdi o botlarınızı mynet için yapın kapanma tehlikeside yok güzelce kullanın. mynetin her yaptığını kötülemeye gerek yok bence

Ben mynetin videolarını siteme ekleyecem, mynet heklenecek ve şapa oturacam öyle mi?

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Aman arkadaşım benden uzak olsun.. Yerel sitemiz gayet vardı "izlesene" takıldım sahsen ben o 2-3 günlük periotta.. Yok ağabey Mynet'e antipatim var :) En büyük biziz diyorlar, ki bizde kabul ediyoruz, ama gidiyorlar Yahoo'nun tasarımı yürütüyorlar. Kopya ve kolpacılık yapıyorlar, bence doğru degil. Ya sizce?

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
stratejilerini bilemem ama tasarım şık olmuş, mynetten pek beklemiyordum :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
youtube kapatıldğında nasıl oturduysan şapa aynı şekilde oturursun büyük ihtimal

ne biçim bir üsluptur bu ya

Üslûpta bir anormallik yok gayet normal. Youtube 1 kere siyasi olaylardan dolayı çok kısa bir süreliğine kapanmıştı. Ama Mynet'in kapanma olasılığı daha yüksek. Oradan siteme video ekleyince hep aklım kapanır mı kapanmaz mı düşüncesinde olacak. Mynet Türk sitesi diye negatif yanlarını umursamayacak değiliz. Hepimiz webmaster olarak çıkarlarımızı göz etmekle sorumluyuz. Gönül isterki Mynet daha iyi versin hizmeti, ama...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.