Aynı dertten bende muzdaribim 1 haftadır. ne yaptıysam bir çözüm üretemedim. Sizin söylediklerinizide uyguladım, ama mysql yine sistemde Cpu'yu %99'luk veya daha yüksek kullanıma ulaştırıyor. bende bulunan my.cnf dosyası boştu aslında sizin makalelerinize göre editledim.
Serv. Özellikleri Pentium D 3.4 2048 Ram centOS4
my.cnf dosyam
Kod:[mysqld] socket = /var/lib/mysql/mysql.sock skip-locking skip-innodb key_buffer = 384M table_cache = 512 max_connections = 1000 query-cache-type = 1 query-cache-size = 64M max_allowed_packet=64M wait_timeout=30 safe-show-database set-variable=local-infile=0 sort_buffer=512K myisam_sort_buffer_size=8M query_cache_limit = 8M thread_cache_size = 128 max_allowed_packet = 32M thread_concurrency=4 [safe_mysqld] err-log=/var/lib/mysql/mysqld.log [mysqldump] quick max_allowed_packet = 16M [mysql] no-auto-rehash [isamchk] key_buffer = 20M sort_buffer_size = 20M read_buffer = 2M write_buffer = 2M [myisamchk] key_buffer = 20M sort_buffer_size = 20M read_buffer = 2M write_buffer = 2M
Yanlışlarımı ve yapmam gerekenler konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba? teşekkürler..
Hali hazirdaki ayarlar fena degil, asagidaki sekilde denemeni oneririm.
CPU hep yuksek ise sorun baska bisey olabilir, ornegin saldiri.
[mysqld]
socket = /var/lib/mysql/mysql.sock
skip-locking
skip-innodb
key_buffer = 256M
table_cache = 1024
max_connections = 1000
query-cache-type = 1
query-cache-size = 32M
max_allowed_packet=64M
safe-show-database
set-variable=local-infile=0