php dosyamın içeriği
mysql tablom
while döngüsü sırasında $all_my_sites['id'] deişkenine gelen değerler 20 ve 21.
yani bi kere in bölümünden bi kere out bölümünden veri çekebiliyor olmam gerek.
tarayıcıya çıktısı (cewabını aradığım hata)
nedenini anlayamadığım bir hata alıyorum.
mysql_fetch_array için resource gerekli hatası veriyor ama kodlarda bi sorun yok gibi.
ztn gösterdiğim
yazdığım kodlara göre fonksiyona gönderdiğim değişkenn içinde resource olmalı (boolean deil)
ama sistem boolean gönderdiğimi legalpara ediyor.
echo ile kontrol ettim harbidende çıktı resource olmadı. ama resource olmalıydı. hatamı göremiyorumda.
galiba mysqlde ardarda işlem yapmakla ilgili bi durum olabilir. ikinci queryi göndermeden birinciyi unset felan yapmam gerekebilir die düşündüm şuan (henüz denemedim tam şuan aklıma geldi bu)
googleda biraz gezindim bu hatayı alan çok ama adam gibi çözüm sunan pek yok.
aranızda böyle bi sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen biri olabilir die danışmak istedim. varmı yardım edebilecek olan??
yada alternatif bi yol gösterebilecek olan?
(yeni sayılırım bunu yazana kadar cnm çıktı ztn)
PHP:
<?php
include("mysql.php");
include("logged.php");
$my_sites = mysql_query('select * from my_sites where whose=\'' . $userid . '\'');
echo "<table border=3 width=100% bordercolor=blue>";
if (mysql_num_rows($my_sites)<1){echo "<center><b>siten yok</b></center>";};
while ($all_my_sites = mysql_fetch_array($my_sites)) {
$my_outs = mysql_query('select * from my_deals where out=\'' . $all_my_sites['id'] . '\'');
if (mysql_num_rows($my_outs)<1){echo "<center><b> eklemen gereken yok</b></center>";};
while ($all_my_outs = mysql_fetch_array($my_outs)) {
echo "<tr><td> <b>" . $all_my_outs['in'] . "</b></td><td> => </td><td>" . $all_my_outs['out'] . "</td></tr>";
}
$my_ins = mysql_query('select * from my_deals where in=\'' . $all_my_sites['id'] . '\'');
if (mysql_num_rows($my_ins)<1){echo "<center><b> eklenmen gereken yok</b></center>";};
while ($all_my_ins = mysql_fetch_array($my_ins)) {
echo "<tr><td> <b>" . $all_my_ins['out'] . "</b></td><td> => </td><td>" . $all_my_ins['in'] . "</td></tr>";
}
}
echo "</table>";
?>
mysql tablom
Kod:
id in out start_time duration ok
1 5 11 1300623008 2592000 0.0.0
2 2 20 1300623008 2592000 0.0.0
3 20 11 1300623008 2592000 0.0.0
yani bi kere in bölümünden bi kere out bölümünden veri çekebiliyor olmam gerek.
tarayıcıya çıktısı (cewabını aradığım hata)
HTML:
<table border=3 width=100% bordercolor=blue><br />
<b>Warning</b>: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>15</b><br />
<center><b> eklemen gereken yok</b></center><br />
<b>Warning</b>: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>17</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>25</b><br />
<center><b> eklenmen gereken yok</b></center><br />
<b>Warning</b>: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>27</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>15</b><br />
<center><b> eklemen gereken yok</b></center><br />
<b>Warning</b>: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>17</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>25</b><br />
<center><b> eklenmen gereken yok</b></center><br />
<b>Warning</b>: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <b>C:\xampplite\htdocs\mine\checker\deals.php</b> on line <b>27</b><br />
</table>
nedenini anlayamadığım bir hata alıyorum.
mysql_fetch_array için resource gerekli hatası veriyor ama kodlarda bi sorun yok gibi.
ztn gösterdiğim
yazdığım kodlara göre fonksiyona gönderdiğim değişkenn içinde resource olmalı (boolean deil)
ama sistem boolean gönderdiğimi legalpara ediyor.
echo ile kontrol ettim harbidende çıktı resource olmadı. ama resource olmalıydı. hatamı göremiyorumda.
galiba mysqlde ardarda işlem yapmakla ilgili bi durum olabilir. ikinci queryi göndermeden birinciyi unset felan yapmam gerekebilir die düşündüm şuan (henüz denemedim tam şuan aklıma geldi bu)
googleda biraz gezindim bu hatayı alan çok ama adam gibi çözüm sunan pek yok.
aranızda böyle bi sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen biri olabilir die danışmak istedim. varmı yardım edebilecek olan??
yada alternatif bi yol gösterebilecek olan?
(yeni sayılırım bunu yazana kadar cnm çıktı ztn)