İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

myyol acildi

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar bu yazimda Turkiye’de ki yeni bi web 2.0 olusumunu anlatmak istiyorum, internette gezerken gordugum site myyol.com. Sitenin icerigi digg gibi fakat sitede bu konuda aciklama yapilmis. Konu hakkinda söylenen su;

“Sistemi gorenler digg kopyalasi felan diyebilir ki oyle tepkilerde gelecektir ama amacim(iz) kimseye rakip olmak felan degil oncelikle bu biline. Bir isi baltalamak yerine yarariniza kullanin backlink, hit vs gibi.”

ayrica sitede myyol’a nedir yazisida;

“Myyol site iceriginin tamamen sizinler tarafindan olusturulan bir sistemdir. Begendiginiz linkleri veya sitenizin linklerini kolayca yayinlayip myyol topluguna yaymanizi saglar. Ayni zaman biraktiginiz linklerin kolayca indexlenmesini ve sitenizin hitinin artmasini saglar. Hepinize iyi yollamalar”

Benden de hepinize iyi yollamalar

kaynak: http://www.ayhan.info.tr/tanitim/2009/12/20/myyol-acildi/AYHAN

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hahaha :D
siteyi hem gezerken gördün hemde amacın digg kopyası yapmak değil ha :)
yahu postu göndermeden önce bir kere daha okur insanda komik duruma düşmez...

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkart, emreba alıntı şeklinde kullanmış zaten. Sende bir yanlışlık var sanırsam, herhalde , yani galiba. :D :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
darkart, emreba alıntı şeklinde kullanmış zaten. Sende bir yanlışlık var sanırsam, herhalde , yani galiba. :D :D

Ya evet...ben 2:37 de cevap yazıyorum adam 3:09 da mesajını düzenliyor :D
Sonra yanlışlık bende oluyor :)
neyse hayırlı işler diyelim.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Ya yok beyaw ne kusuru bende takılıyom öyle zaten :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.