İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

NAME.COM DNS - yönlendirme sorunu...

annudora

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Reaction score
3
Konum
@nkara
Name.com daki domaine URL forward yaptım geçenlerde. Daha sonra kaldırdım ama hala yönlendirme yapıyor. Name.com a yolladığım 3-4 maila cevap olarak alakasız şeyler açıklıyorlar . 72 saat bekleyin filan ... 5-6 gün kadar oldu.

DNS hosting kısmında diğer domainlerde NO yazarken bunda YES yazıyor. Buna dair ayar yeride bulamadım. Nasıl değiştirebiliriz ?

ve url forward yapınca sanırım A RECORD atıyor ama kaldırınca onu siliyor ve şuan A RECORD vs gibi bişeler yok.

Buna dair yapılabilecekler ne olabilir ?
 

hgbck

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Şubat 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
Name.com a üye girişi yaptıktan sonra üstteki account "hesabım" bölümü tıklayıp sağda açılan yönetim panelinde en altta +Bulk domain management açılır menüsünü tıklıyorsun. Açılan menüden Edit name server bölümü açıp ilk iki kutucuğa değiştirmek istediğin dns adreslerini yazıp change liyorsun.

Not. bu işlemi yaparken sondaki menüde hangi domaine işlem yapacaksan onu seçmelisin.
 

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,284
Reaction score
96
Konum
Kadıköy
3 senelik cevapsız kalan konu ve forum üyeliğinizde ilk mesajınızda Name.com DNS yönlendirme ile ilgili açıklamalarda bulunmuşsunuz

açıkcası tebrikler :alkış:
 

annudora

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Reaction score
3
Konum
@nkara
O sorun çoktan çözüldü diyebiliriz - name.com la yazışmalar yapmıştım ve teknik bi sorun vardı diye hatırlıyorum :) 2008 deki menü ile şimdiki aynımıdır bilmem ama cevap benim soruma pek uymamış gibi - malum URL Forwarding ile NAME SERVER ayarları farklı şeyler :)
 

hgbck

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Şubat 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
:) evet 3 senelik cevapsız konu. Gecenlerde bır domain almıstım. googlede yardım arayıp bu soruyu bulmustum. cevabıda yoktu. zar zor çözmüştüm. sayfayıda sık kullanılanlara ekleyip cvp yazdım. elimden geleni yaptım. konu farklıymıs oysa. yınede üye olup katkıda bulunmak istedim.

herkese tşkler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst