İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.name domainler

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
.name domainlerin .com, .net, .org, .biz yada diğer uzantılara göre bir dezavantajı varmı?

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayin ustam basta pagerank faktoru olmak uzere domain ismi ,uzantisi vs gibi seyler google icin cok onemlidir..tabi bu benim sahsi gorusum cunki genelde hep com uzantili domainlerin indexlenmesi vs gibi seyler dikkatimi cekiyor.tabi indexlenmesi icin herseyi yaparsak illaki her domain i indexler google.Yanliz ne kadar googleden konussakta suda birgercek ki artik hem milletimiz hemde yabancilar com uzantisina sanki gercek mis gibi goruyor yani nasil anlatayim daha cok ilgi cekiyor.Tabi yurtdisindaki cogu onemli siteler vs her uzantida var baya ilgi de var bu sitelere ama bence ne kadar iyi olursa olsun yine Com ve net den illaki bir dezavantaji vardir diye dusunuyorum.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
.name domainlerin .com, .net, .org, .biz yada diğer uzantılara göre bir dezavantajı varmı?
Bence hiç bir farkı yoktur.Uzantının arama motorları için bir önemi yoktur.Alt domain ( subdomain ) olarakta görüldüğü söyleniyor ancak google, her sayfayı, her kb ' yi almak üzere hazırlanmıştır. .pdf leri bile indexlemektedir.Bu sebeple böyle bir dezavantaj oluşturmayacağını düşünüyorum.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hiçbir farkı yok benim name uzantılı bir forumum var hiçbir sorun yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.