İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Napıyor Bu Yahoo?

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahoodan az once bir domain daha almaya kalktim. yahoo parayı karttan cekti ama domain panelde yok artı bole bir domainde gorunmuyor. search edince domain bosta diyor. yalniz bilgilerimi yalnis verdim whois sorgusu icin bu bir problem yaratır mı acaba? nasıl domain geri gelir? yoksa yahooda mı paranın ustune yatanlardan :D

G

Geveze.at

Misafir
Valla yahoo benim bir tane domain i iptal etti. Ama ödeme yapmami istemiyor. Ayrica karttan para hemen cekilmiyor, sen sorguyu tekrar yahoo dan mi yaptin? Eger baska yerden yaptiysan halen whois datenbanklarinda görünmemesi normaldir. Whois bilgilerini yanlis verdigin taktirde domain sorunu cikabilir.

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahoodan sorgu yapıyorum ama domain bosta gorunuyor.. para hemen cekildi ahanda fotosu da burda hep beraber gorelım yahooyu :)

yahoo1dt.jpg

G

Geveze.at

Misafir
Bizim Kredi Kartlarindan para hemen cekilmiyor. Ben 50 den fazla domain aldim gecen gün. Bir tanesinin parasi bile cekilmedi. Yahoo bir domain i iptal etti. Onun parasini ama talep etmiyor. Transaktion henüz gerceklesmedi.

nuysaler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı şey benim başımada geldi geçen gün önceki gün 1 domain almıştım birtane daha almaya kalktığımda cc yi kabul etmedi fakat parayı çekti :) garip bişi yani cuza alacaz derken kazık yemiş olduk :)

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EVET walla ayakta nefessiz yaptı yahoo helal olsun ne diyelim giden 3$ olsun :D

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hemen duzeltme ekleyelim karalama olmasin diye. yahoo yukaridaki resimde gorulen ucreti ayni karta geri iade etmistir... :)

G

guajira

Misafir
Geveze.at' Alıntı:
Transaktion henüz gerceklesmedi.

Yabancı dilimiz almanca galiba :)

Evvvet arkadaşlar yahoo da para çekilmiş gözükse bile aslında hiç çekilmemiş olabiliyor.

Eğer domain panel de gözükmüyorsa anlayınki paranız gitmedi. Belki CC de gitmiş gözükebilir. ama ay sonu extresinde anlarsınızki, aslında gitmemiş. Sözün özü paran hala sende duruyor dostum (konuyu açan kişiye:))

G

Geveze.at

Misafir
guajira' Alıntı:
Yabancı dilimiz almanca galiba :)

Evvvet arkadaşlar yahoo da para çekilmiş gözükse bile aslında hiç çekilmemiş olabiliyor.

Eğer domain panel de gözükmüyorsa anlayınki paranız gitmedi. Belki CC de gitmiş gözükebilir. ama ay sonu extresinde anlarsınızki, aslında gitmemiş. Sözün özü paran hala sende duruyor dostum (konuyu açan kişiye:))
Yabanci dil degil, her gün konustugum dil almanca :)
Kendim türk asilli avusturyaliyim ;)
Sql ile calisirken transaktion olarak ögrendik. Türkcesini gercekten bilmiyorum.

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar bende dün domain almaya kalktim işlem tamamlanamadi dedi son aşamada ve parayi çekti :D

T

turkgenc

Misafir
yuh yani yahoo da terslik cikariyorsa daha kime guvenecegiz?

yahoo sozde dunyanin bir numarasi degil mi?

allahim sen aklima mukayet ol :)

G

Geveze.at

Misafir
Furkan_ed' Alıntı:
Evet arkadaşlar bende dün domain almaya kalktim işlem tamamlanamadi dedi son aşamada ve parayi çekti :D
Parayi cektigi filan yok. Billig Information a girerseniz görürsünüz.

G

guajira

Misafir
kredi kartı extresi gelene kadar anlayamazsınız paranın çekilip çekilmediğini.

ersinkoc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yurt dışı işlemlerde paran auth olmadan önce provizyon kısmında görünecektir. Yahoo dan ben de 1.99 $ dan 2.99 $ dan hatta 4.98 $dan dünya domain aldım hepsi 30 dk içerisidne aktif oldular. Yahoo da express ödeme seçenepini işaretlerseniz sizin karttan (garanti sanal kartla alıyorum yahoo dan hep) 1$ deneme parası çekip duracaktır. Bir kaç gün sonra para asıl limitten düşecek, provizeler kaybolacak ve gerçete ne ödemen gerekiyorsa ödediğin o olacaktir. Hatta şaşıracaksın provizeler auth olmasına ragmen 2 katı senden cıkan paralar yavaş yavas hesabına döndükçe (ben 1 haftada 200 ytl geri dönüş aldım) mutlu olacaksın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.