İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nar yemek için boşa kendinizi yormayın !

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Evet bildiğiniz gibi narı hem soymak hemde tanecikleri dökmek zor iş.. ama bu vereceğim yöntemle nar artık keyfiniz olacak..

Nar'ı ortadan 2 ye kesiyoruz. Bir yarımını kesilmiş tarafı alta gelecek şekilde tutuyoruz sonra yemek kepçesiyle önce yanlarına vuruyoruz. zaten göreceksiniz nar taneleri patır patır dökülecek. daha sonrada üstten vuruyoruz. altta bir kap olacak tabi tanelerin oraya düşmesi için. hem pratik hemde sıçrama derdi yok. tüm nar taneciklerini böyle çok kolay şekilde düşürebilirsiniz. Geçen piknikte bi tanıdık anlattı saolsun eziyetten kurtuldum artık keyfe dönüştürdüm :D

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
suyunu için suyunu şeker atmadan için acıdır olsun. hergün 1 bardak. görün ne kadar dinçsiniz

X

Xman

Misafir
hocam yorumları yazanların kullanıcı adları hep garip :) sende fark ettinmi.

Ve Narı Antalya'dan almayı unutmayın.

Bayan üyeler internette tanınmamak için acaip nicklere bürünüyorlar :D

Bu arada bende Mersinliyim Antalyada çok yörük akrabamız var, bizim burnın narıda çok güzel olur.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Bayan üyeler internette tanınmamak için acaip nicklere bürünüyorlar :D

Bu arada bende Mersinliyim Antalyada çok yörük akrabamız var, bizim burnın narıda çok güzel olur.

geçen gün 1 kilo nar alcam :) 1 tane atıyo 750 gr ikinciyi koyuya 1,5 kilo adam 3-4 dk narlarla uğraştı iki nar koyup 1 kg yapcam diye en sonunda ben dedim abi ne uğraşıyorsun bırak fazla olsun :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Antalya da denizede giriliyordur hala :) oy oy oy.

valla 2-3 gündür millet giriyodur herhalde. Havalar soğumadı gitti burda hala klima açıyoz ( soğuk ) ama daha önceki senelere göre çarşılarda daha fazla turist görüyorum sanırım otel ve turlarla ilgili bir antlaşmadan kaynaklanıyor her sabah antalya merkeze 4-5 otobüs ihtiyar turist getirip bırakıyorlar. Sanrım hava sıcak olduğu için geziyorlar ne satarsak kar bu turistlere belki 500 milyar $ borcumuzu bir azda olsa azaltabiliriz bir şey ihraç edemiyoruz bari satalım belkide bunun için serbest bırakıyorlar turistleri.

X

Xman

Misafir
Bu sezon öyle olur yaşlılar için en uygun mevsimdir, otellerde promosyon yapıyor işlerine geliyor.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
benim hoşuma gidiyor ama uğraşmak gerçi leptopun duvarların falan hoşuna gitmiyor ama olsun :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
üstüm başım battı ya nar yiycem diye :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
sırf denemek için nar aldım bugün , doldurdum büyükcene bi kabı suyla narımı ayıklamaya başladım :D Hakketende pratiklikmiş canım ,sıçramıyor etrafa kabuklar yüzüyor falan ama nasıl nar aldıysam değil hemen kabuğundan ayrılmak kabuğa öyle bir yapışmışki elle ayıramadım kolay kolay:D onun için o kepçe olayını denemedim hiç:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.