İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nasıl Bir Rezalettir BU! TNTelekom Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Arkadaşlar http://tntelekom.net/ sadece bunu demek istiyorum , Reseller aldım adamlar 5.gün uçmuş gitmiş , yok böyle her önüne gelen host satarsa ülkemin hali böyle olur, afedersiniz ama böyle şerefsizlik görmedim ben hayatımda !!!

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68

hasan525

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gsm 507 ile başlıyor böyle işmi olur kendilerine ait sabit hatları bile yok geçmiş olsun bi daha araştırmadan 1 lira bile olsa alma

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Geçmiş olsun.

Bu arkadaşlar zaten dolandırıcıdır. Bir Metin2 forum sitesinde 2-3 günlük taze bir konusu vardı tüm herşey kanıtla sunuldu zira msn konuşmaları v.s temizleme yapılmış. Yorumları okumanız bile sizin için yeterli olacağı kanısındayım. Yaşı 15 yaşında olan bir gencimizdir kendisi.

Siteniz illegal içerik değil ise dolandırıcılık sıfatı ile bu arkadaşı mahkemeye vermenize yardımcı olabilirim.

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah allah ? Sizin müşteir isminizi alabilir miyim ? Biz kimsenin resellerini almadıkki ?

Hangi şeref yoksunu böyle şeler yapıyor anlamadım ? Ya arkadaşım amacın ne ? Site ismini versene bizim 1 tane reseller müşterimiz var onunda siteleri aktif amacınız ne ?

Shift hakan denen kişiysen haddini aşıyorsun r10.nette hallettik şimdide siz mi çıktınız nedir bu nefret satışları bıraktım diyorum hala şikayet konusu açılıyor yalan dolan nedir bu şerefsizlik.

Bakabilirsiniz ; teorihosting.net / yukarifindikli.com / grafikerim.net / hayvandunyasi.net / hangisi sizin bunlar bizde barınanlar ?

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sitem illegal di (Hotfile Pre v.s PAylşaıyordum) ama diğer site sahiplerine ulaşıp onlardan da bilgi alacağım, dolandırıcı çok gördüm de bu kadar düşük fiyatlardan dolandırıcılık yapanları görmedim adamın (çocuk) sunucusunda 3 adet site bulunuyor,hepsinden 30 Lira kazansa 100-200 lira için 3 kişinin kul hakkına girmeye değermi?

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Hocam size başka forumdan mesaj attım fakat sitenin başına www koyunca site açılıyor...

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya allah aşkına beni dinleyin ; siteniz suspand edilmiş ve teorihosting'de barınıyor oda bizim reseller müşterimiz onla iletişime geçin bizim adımızı niye kullanıyrorsunuz?

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Lan allahın cezası ne yüzle geliyorsun karşıma utanmaz arlanmaz karşıma geçmiş bide utanmaz http://www.tntelekom.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi nedir lan peki ha?

88905024296440896158.png
Dedliricem bigün sizin gibler yüzünden.

Ekleme: Tntelekom msne gelirsen , ana bacı giricem bende rahatlıyıcam sende suç duyurusundan kurtulacaksın.

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
tntelekom hocam o zaman neden biz barındırmıyoruz falan gibisinen laflar ediyorsunuz

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Arkadaşlar Tntelekomun 1. ve 2. mesajları arasındaki ilişkide bir sorun yokmu?
Lan ne 1-2 haftası orda caps de kapı gibi yazıyo hangi tarihte aldığım dur bakayım şu msn konuşmalarını çıkarayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.