- Reaction score
- 1
iyi hiç yoktan ülkeye doviz girdisi gerci adworbs ilede cıkan bir para var ama o kadar cok degildir ama adsense kullanan daha cok kişi war
eg-zotika' Alıntı:5 i bilmem ama buay 4'ü bulacağım adsense den. XXXX adsense yani
3 Yabancı site ile. Tekil hitleri 1000 +
2 Tanesi webmaster içerikli diğeri genel yabancı bir içerik ,
Bedavalar-Net' Alıntı:bilgi paylasimi,öneride bulunma,forum etiklerine uyma: 0
Kendini sürekli övme : 10
Kizmasin ama bu böyle,forumda insanin kendisini övmesinden baska daha önemli isler yapabilir.Sen en azindan bir iki siteni söylede bizde senin kendine dolayli da olsa´helal be bana büyük webmasterim,süper kazaniyorum,süper tekil hit aliyorum(google dan bir sitem günde 5000 + tekil aliyor),ben neyim böyle ya,bravo valla gibi söyledigi sözleri bizde ona söyleyelim.Kimse sitesini belirtmek zorunda degildir ama acilan her konunun altina o konu ne olursa olsun hep kendini övüyorsun,kendini takdir ediyorsun ve hicbir paylasimda bulunmuyorsun.Iste forum kurallarini gectim forum etigine biraz ters sanirim senin bu sekilde davranislarin.
saygilar.
Cahil' Alıntı:Arkadaşlar, silenceofdarkness in de belirttiği gibi biz ülkeye de hizmet ediyoruz. Bir bakıma ihracatçıyız. Ama ihraçatçılara her türlü kolaylık sağlanırken , vergi iadeleride dahil, biz çeklerimizi bile doğru düzgün tahsil edemiyoruz. Bir çok banka hesabınız yoksa çeki tahsile almıyor. 10-15 $ dan başlayan muhabir banka bedeli ile 0,002 lik komisyonların yanında, birde 21-30 gün beklemek bizlere işkenceden başka bir şey değil. Geçenlerde yaklaşık bir hesap yaptım. Türkiyeye adsense yolu ile aylık asgari 150.000 $ bir döviz girişi oluyor. Acaba hangi ihracatçı böyle düzenli bir girişi sağlayabiliyor. bir çok arkadaşımızın zaten çekleri 100-200 $ arasında. komisyon ve masrafları hesap ettiğinizde en az % 10 kayıp oluyor. Bu konuyu başbakanlığa yada bu tip olaylarla en çok ilgilenen Ankara sanayi odası başkanına yazsak bize bir çözüm bulmazlarmı acaba. Mesela google çeklerini bir devlet bankası masrafsız ve belirli bir yüzdesine bloke koyarak hemen ödese..