ben sitemde şöyle bir yol izledim.
Siteyi açtığım hafta içerik girmedik pek tek tük.
Sonra yarışmalar yaptık bu yarışmaları msn den duyurdum sadece durum yazıma yazdım

Facebook sayfası açtık fakat ben birkaç makale yazdım hiç uğraşmadık doğrusu. (pek anlamam zaten)
Ufak tefek etkinlikler ogame private server metin2 private server ko server gta samp server cs server gibi şeyler yaptık.
Sonra blog açtık buraya birkaç yazar koyduk
Sitemize hileler koyduk ilk ay sadece 25 k index vardı. Şuan 8 k dan düşmüyor index. İçeriklerde üyeler koydukları için alıntıda var ama genelde özgün olmaya çalıştık.
Biraz çevre yapıp çevresi olan kişilerle takıldık

Mesela bir olay yapacaksak hiç tereddütsüz 100 200 duyurusuz katılım sağlanıyordu. Bu da genelde messenger veya hotmailden konuştuğum kişilere söylemem aracılığıyla yayılarak oluyordu. Site boş kalmadı etkinlik etkinlik ve üyeleri etkin kıldım.onlara iş paylaşımı yaptım. Para ödüllü şeyler yaptık.
Bütün bunlar için zerre kadar para ödemedim. Siteyi kapatayım index atayım forumu açıp kapayayım blogu kaldırayım artık hitim en az 100 oluyor. (tekil) boş sayfada 300 400 çoğul hit oluyor : D birşey buluruz ümidiyle dolanıyorlar sanırım.
Şunu söyleyeyim olacak oluyor hocam.
aylık olarak bakarsk mükemmel değiliz ama ilgilenmememden kaynaklanıyor.
Aylık olarak :
Nis, 2011 (şubatta açıldı)
3,222 tekil
8,682 çoğul
toplamda 11 12 k hit almışım

iyi değil ama idare ediyor.
Sitem host dolayısıyla sürekli kapanmıştı çok host deiştirdim bu yüzdende hit düşüşü olmuştur elbette. Bu aylarda kapalıydı sadece bir index vardı. Oradada özür mesajı vardı diyelim.
Özetle: nereye varmak istediğimi anlamadım ama tanıtım reklam falan önemli ama çokta değil bence.
Hosta domaine yarışmalara serverlara etkinliklere para harcamadım fkat sevilen kişiliğim iş yapar hale getirdi bu siteyi (mütevazıyım)
Siteme ücretsiz reklam aldım ücretsiz en üste server linklerini koydum ki hala var
Milyonların oynadığı bir oyunda mt2 sözcüğünde sitemde o kadarda içeriği olmamasına rağmen
1,288 14.31% mt2 hit alıyor olmamda bir rastlantı. (ilk sayfada çıktığımı bile sanmıyorum.)
Nacizane.
sayacı eklediğimden bu yana
13993 - 40.44% tekilin
21302 - 59.56% çoğulun siteme girmiş olmasıda bir rastlantı.
Ben birşeyler beceremedim ama siz umarım ibret alıp daha güzel yerlere gelirsiniz.