Merhabalar...
Paylaşmayı yazmayı çok seven biri olarak şuana kadar öğrendiğim kadarıyla Nasıl Webmaster Olunur ile ilgili bir makale yazacağım..
Not:Ben webmasterim demiyorum sadece şuana kadar webmasterlik ile ilgili düşüncelerimi ve öğrendiklerimi paylaşacağım eklemek istediklerinizi yorum olarak yazın..
Şöyle başlıyım webmaster olmak için çok çalışmak çok uykusuz kalmak lazım..
ve sabrınız yüksek olması lazım çünkü webmaster olmak sabırla alakalı sabırlı olamazsanız webmasterliği bırakın hiç bir şey öğrenemessiniz..
ve en önemlisi istemek bir şeyi istemezseniz asla olamazsınız sadece öyle 2-3 günlük takılıyım diye bir şeyler ögrenmek istiyorsanız veya çok para kazanıyım diye hiç bir şey yapmayın direk başka bir mesleğe geçin..
Şimdi program dillerinden bahsediyim biraz..
Program Dilleri:
Çok yüksek seviyeli diller : VisualBasic, VB.NET, Acces , Foxpro ...
Yüksek seviyeli diller: Pascal ,Basic ,Fortran...
Orta seviyeli diller: C ,C++, C# , Java ,ADA...
Düşük seviyeli diller: Assembly...
Makina dilleri: Bilgisayarın çalışma dilleri 1 ve 0'lardan oluşur...
Şuanda en çok para bilindiği gibi programcılıkta var tabiki bütün dilleri bilirseniz hem maaşınız dolgun hemde bilginiz dolgun olur
ama dediğim gibi herşeyin başı heves istemiyorsanız sakın öğrenmeyin.
Hani bunların hepsini bilmiyebilirsiniz bir kaç tanesini bile bilseniz kar kardır..
Webtasarım dilleri:
Şuanda en çok tercih edilen php ve asp dilleri olarak biliniyor..
Webmaster dillerinde 1 tane bilseniz bile yeter aslında ben şuan azbuz php biliyorum işte o yetiyor bana .html çok iyi biliyorum işte yetiyor onlar bana..
Diğer Diller:SHTML,DHTML,ASPX,JSPX
Ve son olarak diyeceğim webmaster olmak için
Bilgilerini paylaşmayı ve bilgileri ögrenmeyi seviceksin..
Webmaster dillerinde bildiklerim bu kadar yanlış bişey yoktur umarım.
Yazan:Emir Karuç
Paylaşmayı yazmayı çok seven biri olarak şuana kadar öğrendiğim kadarıyla Nasıl Webmaster Olunur ile ilgili bir makale yazacağım..
Not:Ben webmasterim demiyorum sadece şuana kadar webmasterlik ile ilgili düşüncelerimi ve öğrendiklerimi paylaşacağım eklemek istediklerinizi yorum olarak yazın..
Şöyle başlıyım webmaster olmak için çok çalışmak çok uykusuz kalmak lazım..
ve en önemlisi istemek bir şeyi istemezseniz asla olamazsınız sadece öyle 2-3 günlük takılıyım diye bir şeyler ögrenmek istiyorsanız veya çok para kazanıyım diye hiç bir şey yapmayın direk başka bir mesleğe geçin..
Şimdi program dillerinden bahsediyim biraz..
Program Dilleri:
Çok yüksek seviyeli diller : VisualBasic, VB.NET, Acces , Foxpro ...
Yüksek seviyeli diller: Pascal ,Basic ,Fortran...
Orta seviyeli diller: C ,C++, C# , Java ,ADA...
Düşük seviyeli diller: Assembly...
Makina dilleri: Bilgisayarın çalışma dilleri 1 ve 0'lardan oluşur...
Şuanda en çok para bilindiği gibi programcılıkta var tabiki bütün dilleri bilirseniz hem maaşınız dolgun hemde bilginiz dolgun olur
Hani bunların hepsini bilmiyebilirsiniz bir kaç tanesini bile bilseniz kar kardır..
Webtasarım dilleri:
Şuanda en çok tercih edilen php ve asp dilleri olarak biliniyor..
Webmaster dillerinde 1 tane bilseniz bile yeter aslında ben şuan azbuz php biliyorum işte o yetiyor bana .html çok iyi biliyorum işte yetiyor onlar bana..
Diğer Diller:SHTML,DHTML,ASPX,JSPX
Ve son olarak diyeceğim webmaster olmak için
Bilgilerini paylaşmayı ve bilgileri ögrenmeyi seviceksin..
Webmaster dillerinde bildiklerim bu kadar yanlış bişey yoktur umarım.
Yazan:Emir Karuç