İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

NASIL YAPILIR?

A

Anonymous

Misafir
SIMDI BU IYINETIN DE FORUMALR ICIN KAYIT OLMA POP UP INDA EMAIL WE KULLANICI ADI SORUYOR , WE KULLANICI ADIMLA BENIM EMAILIME BIR PASSWORD YOLLUYOR , BUNA BENZER BIR MANTIKDA BENIM USER NAME WE PASSWORD LU BI SAYFAMA GIRILEN PASWORD WE USERNAMELERIN EMAILIME GELMESINI ISTIYORUM , DIYELIMKI 20 POSSIBLE USERNAME WE 20 POSSIBLE PASS WAR KIM HANGI USER NAME WE PASS LE GIRMISH GORMEK ICIN , PASWORD WE USER NAME SORAN BOLUMLER ZATEN WAR BU BOLUMLERIN ICERIGINE ORAYA YAZILANLARI BENIM EMAILIME YOLLLAMASI ICIN BI CGI NASI YERLESTIREBILIRIM .

A

Anonymous

Misafir
bende ayni tarzda bi seyler yapmak istiyorum. tabii seninkini bilmem ama ben cgi yazmaktan aciz oldugum icin hazir olarak script'i yerlestirip calistirmayi dusunuyorum. bunun icin de account manager lite diye bi cgi script buldum. ucretsiz veriliyo. indirdim kurdum ama hata verdi. calisirsa mukemmel olacak. senin istediklerinin hepsini hatta fazlsini bile karsilar :)

M

Maxiperl

Misafir
Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır yazmakta olduğum cgi web portalın sonuna gelmekteyim.

Sizin de dediğiniz gibi bu bir portal ve içinde söylemiş olduğunuz tüm özellikler var.

Yakından takip etmek isterseniz atagun.com'a bakınız. Şu an kurmadım ancak çook yakında kurulacaktır.
Portalımın özellikleri
- Kullanıcı Hesapları
- Her kullanıcının ayrı listesi
- Her kullanıcının ayrı defteri
- Üyeler arası haberleşm
- Ziyaretçi Defteri
- Üye haber ekleme
- Üye link ekleme
- Banner
- Sayaç
- Gizli link sayaç
- tavsiye

Kısacası komple bir web portal. Hala yazım :) aşamasında olduğundan biraz eksiklikleri var. Son hızla güncellenmekte olup yakında faaliyete geçireceğim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.