İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

naturelortam onursuzluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shellhizmetleri

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Şubat 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
Kaldırılması gereken post Sosyal ve Güncel > Güncel Konular - Haberler bölümünde mevcuttur. Üyenin postlarını incelemeniz bulmanız için yeterli sanıyorum.Link Paylaşımına yasaklıyım yeni üye olduğum için link veremiyorum.



Firmam ve Sohbet sitem adına açılmış ve birçok forumda açılmakta olan bu post'un kaldırılmasını talep ediyorum .

Savunma ;

Bu vatandaş sitesinden yaptığı adiliklerle kaçırdığı insanların siteme gelmesini hazmedememiş, siteme girip insanlara küfür etmiş, sonrasında benim kendisine insan gibi yaptığım uyarının üzerine benim telefon numaramı bulup ( Shell işi yaptığımdan kolayca ulaşılabilir ) bana telefonda ağza alınmayacak küfürler etmiş, 1 yaşındaki bebeğimi bile o pis ağzına almıştır.Kendisinin bu tahriki sonucu ben çocukça adres vermiştim kendisine.Oysa böyle klavye delikanlılarının maçasının yemeyeceğini bilmem gerekirdir.Ve sonrasında telefon numaramı uygunsuz ilanlar içerisinde farklı sitelere eklemiştir.Hatta kendilerine ait olan bir jigolo sitesine de eklemiştir.Siteler yoSun nickiyle tanınan bir bayana ait olup kendisinin de beni tehdit ettiği görüntü deliller arasındadır.Erdem nickli kişi burda da naturelortam nickiyle kullanıcıdır.Aşağıda da göreceğiniz üzere kişi o kadar bilinçsiz ve acemidir ki eklediği ilanlarda benim mail adresimi kullanmış, aynı mail ile kendi sitesi için de reklam ilanı eklemiştir.Bunun tespit edilmesiyle birlikte derhal ekran görüntüleri ile beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuş, deliller Yalova Asayiş Müdürlüğü Bilişim Suçları dairesine teslim edilmiştir.Yasal süreç biraz ağır işlediğinden hala araştırma devam etse de kişinin kimliği ve işlediği suç ortadadır.Avukatlarım konunun sonuna kadar takipçisi olacağı gibi, kendisinin savcılıkça tespit edilmesiyle birlikte TCK doğrultusunda alacağı cezadan hariç olarak, kendisi hakkında;
"Kişilik haklarıma saldırı, hakaret, ticari itibarımı zedeleme, karalama, tehdit" vb. suçlardan olmak üzere toplamda 300.000 TL tutarında manevi ve maddi tazminat davası açılması için avukatlarıma talimat ve vekalet tarafımca verilmiştir.Yüce Türk Adaleti'ne güvenmekle birlikte mahkeme sonucunu bu gibi adamlıktan, şereften ve onurdan yoksun hareketleri yapan veya yapacak olanlara da ibret olması için yine buradan sizlerle paylaşacağımı belirtmek isterim.Saygılarımı sunar herkese iyi forumlar dilerim.


( -Bir üye hakkında emin olmadan ve kanıt sunmadan forumda dolandırıcı diye başlık açanlar cezalandırılacaklar. )

Bu ibare de belirttiğiniz hükmün gerçekleşmesini ümid ediyorum. İsmimizi lekelemeye çalışan şahır naturelortam nick'ine sahip arkadaştır.
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Konuyu açan kişi, herhangi bir kanıt eklemediği için konu silindi. Fakat sizde mahkemeye başvurduğunuz dilekçeyi taratıp ( Özel alanları kapatarak ) buraya eklerseniz daha uygun olacaktır. Geçmiş olsun.
 

sadace

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2011
Mesajlar
662
Reaction score
5
Geçmiş olsun.Bu gibi adileri mahkemeye vermekte sonuna kadar haklısınız.İnş biran önce ceza alırlar.
 

Ahmett_AydiNN

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2013
Mesajlar
36
Reaction score
0
Wallahi hayretle bu kategorideki konuları izliyor ve okuyorum. Sanırım bu dolandırıcı arkadaşlar öbür tarafın azabından haberleri yok. 100 200 TL için nasıl ebedi hayatlarını bu şekilde risk altına alabiliyorlar ben bir türlü anlamıyorum. Geçmiş olsun arkadaşım. Unutma ki Allahın da bir hesabı vardır..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst