İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

nazar mı var ne??

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar her işim ters gidiyor ne yapıyorsam tersi çıkıyor uzerımde gereksiz bi ağırlık var. Ben kendı kendıme teşhisi koydum galiba bende nazar var. Ve kursun dokturmeye karar vardım. aranızda sanal kursun dokmesini bilen var mı?:D

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Eğer her işin ters gidiyosa önce bi gusul abdesti al, sonra dene :D

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tavsıyan için tesekkur denerım tabı tavsıyenın ıyısı kotusu olmaz.::D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
birşey denirdi he tamam hatırladım "elemtere fiş kem gözlere şiş" hadi geçmiş olsun banka bilgilerimi pm attım :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
nazarboncuğu site yapmayı düşünüyodum ben benimkilerde ters gidiyo çünkü...

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmıyorum bende cok uzadı. Bana kursun dokulmesı satr galıba:D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Ben de de nazar var bu aralar işlerim ters gidiyor, kurşun dökmek lazım sanırım.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
O zaman grup halinde bir mekan belirleyin benim var bi tanıdık size %60 komisyonla filan birşeyler ayarlarım.

Bu tarz mekana gelme ücreti : 1000 ytl
Benim komisyon : 600 ytl

İş tecrübesine gelince ben komisyon alma konusunda baya tecrübeliyim.Kurşuncu kadın ise işin ehli 5-10 yıldır bu yolla adam kekliyor pardon :) para kazanıyor.

Kurşunun daha etkili olması için lütfen yanınızda kurbağa bacağı,kedi gözü,kertenkele dişi,arı kanadı,fare kuyruğu getirin.Getiremezseniz onlarda itinayla satılır :D Fiyatlar için lütfen pm atın...

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eğer her işin ters gidiyosa önce bi gusul abdesti al, sonra dene :D

+11111111 bencede bunu denemelisin cüneyt.

not : okulda ne var ne yok :p okuldan çıkınca uğurun cafeye gelin stop. ben oraya gidecem gökmenler gelecek stop. saracaz bugün en kalınından stop.

Z

Zion

Misafir
facebook'a gir, profiline nazar koruması ekle.

şaka bir yana cidden bazen işler bir kez ters gitmeye başlayınca hep ters gidiyor. bir nevi çırpındıkça batıyorsun. benzer şeyler bana da oldu :) zor günler geçirdim ve hala geçirmeye devam ediyorum.

bunun sebeplerinden bir tanesi de işleri toparlamak için fazla kasmaktan kaynaklanıyor. kastıkça konsantrasyonun düşüyor, hata yapıyorsun v.s. v.s.

neyse, umarım atlatırsın.

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
facebook'a gir, profiline nazar koruması ekle.

şaka bir yana cidden bazen işler bir kez ters gitmeye başlayınca hep ters gidiyor. bir nevi çırpındıkça batıyorsun. benzer şeyler bana da oldu :) zor günler geçirdim ve hala geçirmeye devam ediyorum.

bunun sebeplerinden bir tanesi de işleri toparlamak için fazla kasmaktan kaynaklanıyor. kastıkça konsantrasyonun düşüyor, hata yapıyorsun v.s. v.s.

neyse, umarım atlatırsın.

inşallah atlatırım ne nazarmıs yahu bı turlu uzerımden gıtmedı:D

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman grup halinde bir mekan belirleyin benim var bi tanıdık size %60 komisyonla filan birşeyler ayarlarım.

Bu tarz mekana gelme ücreti : 1000 ytl
Benim komisyon : 600 ytl

İş tecrübesine gelince ben komisyon alma konusunda baya tecrübeliyim.Kurşuncu kadın ise işin ehli 5-10 yıldır bu yolla adam kekliyor pardon :) para kazanıyor.

Kurşunun daha etkili olması için lütfen yanınızda kurbağa bacağı,kedi gözü,kertenkele dişi,arı kanadı,fare kuyruğu getirin.Getiremezseniz onlarda itinayla satılır :D Fiyatlar için lütfen pm atın...

nazar bende var ya komısyonda bana aıt olur:D

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aklıma bı fıkır geldı arkadaslar kendısıne nazar degdıgıne inanan arkadaslarla toplanalım bı kursun dokturelem en iyisi. belkı google parası da artar:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.