İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne durumlara geldik yahu

B

Bedavalar-Net

Misafir
Suraya bakin dandik ülkeler virgins adalari bile affiliate lere kabul ediliyor(trafigi) Türk trafigi kabul edilmiyor.

IST agrees to pay its Affiliate for installations only, and only for traffic coming from the following countries :

Canada, United States
Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Greece, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom
default payout: $0.1000
American Samoa, Andorra, Antarctica, Australia, Finland, Greenland, Holy See, Iceland, Ireland, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, New Zealand, Northern Mariana Islands, Norway, Puerto Rico, San Marino, Saint Pierre and Miquelon, United States Minor Outlying Islands, British Virgin Islands, United States Virgin Islands

Neyse benim isime yaramaz yabanci trafigi olan varsa kullanmak isterse :

http://www.yoursitebar.com/

Amma sinirlendim ya :)

Z

Zion

Misafir
Türklere ödeme yapıyor. Dileyene screen de gönderebilirim. Ödeme aldım.
Türkiye'nin adı geçmiyor ama msn destek elemanlarına sorarsanız ödeme yaptıklarını söyleyeceklerdir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.