İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ne sapık bir millet olduk biz

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.google.com/trends?q=saks&ctab=1&geo=all&date=all

yuh walla:)

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trends bence saçmalıyor. mp3 yazın görürsünüz. insanlar deliler gibi arıyor mp3 leri de ilk üçte bizim şehirlerimiz mi var ? ya da koskoca istanbul sevk kelimesinde ilk 10 da bile değil. belki fikir verebilir ama doğru değil sonuçlar bence.

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KraListe' Alıntı:
Umarım bu veriler gerçek değildir.Ben inanmıyorum aslında inanmak istemiyorum.Türkiyede bu kadar boş kullanıcı olamaz.Şimdi amerikadaki internet kullanıcısından nasıl Türkiyedeki bir kısım daha fazla saks kelimesi aratmış olabilir.Bana mantıksız geldi.

bence onlar canlısından hoşlanıodur :D

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu rakamlar gerçekten inandırıcı gelmiyor. öyleki kelimelere baktığımızda bir çoğu günde milyonlarca kez aranmış gözüküyor. bu durumda biz nasıl en üstte çıkarız? türkiyede kaç milyon internet kullanıcısı varki? hepsi aynı kelimeyimi arıyor. çünkü tüm türkiye aynı kelimeyi arasa ancak belki 1. oluruz. Mesela türk insanları şu kelimeyi nasıl bu kadar çok arar anlamıyorum. içinde saks geçen bir çok kelimede zirvedeyiz.!!

bende tam tersini düşünüyorum dün açtığım adsense konusunu bir oku bence
eski çalıştığım internet cafenin sahibi interni kapatıcağını ve bilgisayarları satıcağını söyledi ve okadar güzel bir işide var. Sebebini sorduğumda adam bilgisayara oturur oturmaz elini apış arasına atıyor diğerinide maus a kendim gözlerimle gördüm.
aslında ben daha fazla arayı açtığımızı düşünüyordum ama okadar da değilmişiz bazı kelimelerde bizi geride bırakanlar var.
belki bazıları bana Türk internet kullanıcı interneti genel ev olarak görüyor! sözüme kızmış olabilirler ama maalesef gerçek bu.
insanlar ne yiyor bilmiyorum ama gerçek olan birşey var herkez duvarlara tırmanıyor :)

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiyede Fındık üretimi fazla olduğu kadar tüketimide fazla sanırım :) o başlığını okumuştum. Bu kişiler belli aslında bir çoğu eğitim görmemiş, interneti sadece bir arkadaş bulma, eğlence vb. den başka hiçbir işe yaramadığını düşünüyor. bazen sıkılıp int. cafeye gidiyorum. içeride tek muhabbet şu kızın msn si bunun kamerası onun bilmem neyi. ah ulan ah internet cafelerde ne zaman bilişim muhabbetleri göreceğim :)

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence bunun tek bir çözümü var telekom bitakım yerlere giriş çıkış yasağı getirmelidir. google ye baskı yapıp bu tür kelimelerin aranması sonucunda hiç bir sonuç vermemesini sağlamalıdır. bu gün çin hükümeti bunu çok sıkı bir şekilde uygulamaya sok ve de başarılı oldu her nekadar çinli sapıklar itiraz etsede...
google nin çin versiyonunda özgürlük demokrasi gibi kelimelerin aranmasında sonuç vermiyor diye biliyorum ilk duyduğumda garipsemiştim ama iyi yapıyorlar çünkü adamlar aile yapılarına sahip çıkıyorlar. bu durum kanaatimce önümüzde yıllarda çok ciddi aile içi çatışmalar ve kopukluklar olarak önümüzdeki nesillerde görünmeye başlayacak

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buda gösteriyorki google'i en çok kullanan ülkelerden biri olduğumuz tekrar kanıtlanmıştır :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.