İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne sitesi açsam

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bi forum sitem vardı onunla 7-8 ayda 500ytl kazanmıştım sonra sandboxa girdi kapadım forumu
download sitesi yazdım içerik eklemeye üşendim
haber sitesi açtım baktım kendim veri girmeye üşeniyorum her dakika veri çeken bot yazdım oda haliyle tutmadı

ne sitesi açayım bir yol gösterin

artık bende para kazanmak istiyorum :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
"Ne sitesi açsam" sitesi aç.
Senin gibi yüzlerce webmastera yol gösterirken kazanırsın

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aslında herşey üşengeçlikten dolayı başarıya ulaşmıyor haber sitesi acmışsın elle secmece ilgi cekcek haber ekleyerek devam etmeni tavsiye ederim. Botları tavsiye etmem bot pek saglıklı olmuyor..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
pazardan don atlet sat :) . tanesini 1 ytl den iyi gidiyormuş pazarda günde 150 tane satsan ayda 4500 ytl eder.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merak ettiğim için soruyorum arkadaşım. Bu kadar projeye el atmışsın, hatta script yazdım demişsin (ya da ben öyle anladım) acaba bu kadar proje içinde para kazanamadın mı? Ya da ne kadar kazandın?

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
pazardan don atlet sat :) . tanesini 1 ytl den iyi gidiyormuş pazarda günde 150 tane satsan ayda 4500 ytl eder.
Daha iyi işim var para kazanmak istiyorum derken internet'i kastetmiştim
üşenüyorsan aç bi oyun sitesi at içene 1000 oyun tamam :D
O kadar oyun sitesi arasından nasıl sıyrılacak
Merak ettiğim için soruyorum arkadaşım. Bu kadar projeye el atmışsın, hatta script yazdım demişsin (ya da ben öyle anladım) acaba bu kadar proje içinde para kazanamadın mı? Ya da ne kadar kazandın?

Oyun scripti yazmıştım 150 ondan geldi (javaoyun.net bu arada theALpER isimli şahıstanda 120 alacağım var onunla iş yapmayın), Url leri html'e çevirdim, bot yazdım script editledim google'ı da eklersek 800-900'e yakın kazanmışımdır (yendi,bitti,gitti bişey anlamadım paradan :) )

ve şuan hiç bir şey yapmıyorum

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Türkçe siteden para kazanmak çok zor. Adsense geliri özellikle yerlerde. İngilizce site yap bence.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla ben toplamda baya para kazandım. Neredeyse hiç ama hiç kod bilmem(Aslında öğrenmeyi çok istedim fakat kendi başıma çıkamadım işin içinden) yine de harcadıgım onca zamanı düşündükçe çok üzülüyorum tabi... Eğer o zamanı başka bir işe ayırsaydım neler yaparıdm kimbilir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.