İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne yapmam gerekiyor?

Voyvoda

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar;
Ben bir oyunun türkçe fan sitesini yapmaya çalışıyorum, bu benim ilk sitem olacak, joomla ile yaptığım sitede fireboard ile hazırlamakta olduğum forum sayfasıda yer alacak, sizlere sormak istediğim ilk site için biraz fazla hızlı bir çıkışmı yapıyorum?Forum sayfasının avantajları ve dezavantajları nelerdir?Tavsiyelerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bence o programı iyi tanı eksileri artıları nelerdir onları oku ondan sonra sitene ekle ve böyle bir girişim yap arkadaşım...
Umarım hayırlı uğurlu olur..

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
İlk başlarda forum kurma. Eğer siten iyi giderse forumu sonra kurarsın. Hem joomla ile, hem de forumla ilgilenmek biraz zor olabilir. Onun için ilk de sadece joomla ile ilgilen siten güzel hit alırsa forumla devam edersin. aten siten tutulduğu için mod da olmak isteyenler olur ve tek başına yapmaktan kurtulursun. Bu sadece benim önerim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.