İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne zaman indekslenir

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar sitemde şuanda 2 konu indekslendi. Sitem: www.takurtukur.net Acaba konularım ne zaman tamamen indekslenmeye başlar.Sitem açılalı 5 gün oldu.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Teşekkür ederim arkadaşlar.
[MENTION=22575]by_karahan[/MENTION] Hocam bana tam olarak ne yapmam gerektiğini açıklarmısınız.Kusura bakmayın acemiyim bu site konularında :)

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar olmuşmu bakabilirmisiniz acaba ?

Not: 58 olan indeks sayım şimdi 4de düştü neden olabilir ?

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
[MENTION=28890]linksiz[/MENTION] Teşekkürler hocam düzenledim fakat index sayım 58 gözükürken biranda 4'de düştü sebebi nedir acaba?

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Siteniz yeni mi ? Bazen benimde 400 den 100 düşüyor düzelir biraz otursun..

Evet hocam yeni daha 5 günlük.Birde birşey sormak istiyorum.Googleye sitemap gönderdim 102 dizin gönderildi diyor fakat dizine eklenen 10 olarak gözüküyor sebebi nedir acaba ?

linksiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tam bilmiyorum hocam onu.Siteniz yeni oturur yakında..

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Teşekkürler hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
DÜşmesi normal çünkü eski tip id=? linkler yerine seo uyumlu linkler yerine geldi. Eski sayfaları botlar tekrar gelip taradıkları zaman yeni url yapısı tekrar index alacaktır.

Sitemap dosyanızı güncelleyerek webmaster tools a yeniden gönderin işlem hızlansın

.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
[MENTION=22575]by_karahan[/MENTION] Teşekkürler hocam dediklerinizi yaptım.Birde bir soru soracağım.Googlede sitemapim 102 dizin göndermiş ancak google sadece 10 tane dizin eklemiş sebebi nedir ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.