İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne Zaman Öleceksin Uygulaması Wall Post

muammer66

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
310
Reaction score
0
Ne Zaman Öleceksin
Arkadaşlar hazirandan beri uygulama yapıyorum ve sayfamda reklam atıyorum ama Ne Zaman Öleceksin uygulaması denince insanların nedense aşırı talep gösterdiğini gördüm. Profesyonel bir iş olsun dedim ve paneliyle içeriğiyle geliştirmeye çalıştım.

Uygulama İçeriği

* Uygulamamızın giriş kısmında 7 buton bulunmaktadır bunları panelden değiştirebilirsiniz.
* Butonları beğenmeden geçiş izni yoktur. Örneği 6 tane sayfa beğendi ve 1 tanesini es geçti diyelim uygulamayı başlat deyince 6 sayfa beğendiniz ve uyarı yazısı çıkmaktadır. Bu sayede uygulamadan fazlasıyla verim almaya başladım.
* Sayfaların hepsini beğendiği takdirde rastgele 10 arkadaşını göstermektedir bunlar her girişte farklıdır. Bu uygulamaya tekrar tekrar girmesini sağlar. Sayfa değiştirseniz bile eski kullanıcıları bu sayede geri kazanabilirsiniz.
* Kolaylık olsun diye arkadaşlarını gösterdiği bölümde uygulamayı paylaştıran bağlantı bulunmaktadır inanların paylaşması durumunda autopost veya wall post yapmasanız bile yavaşta olsa zamanla kendiliğinden yayılır ve uygulamanız büyür.

Uygulama Linki > http://myzifir.net/profilebakan/


Uygulama Paneli

* Panelin içerik yönünden zengin ve herkesin anlayabileceği türden olduğunu düşünüyorum. Açıklama yazılarımda var.

*Ana Sayfa'da uygulama ile ilgili genel durum kaç kişi olduğu kaç kadın kaç erkek şeklinde istatistik bilgileri yer almaktadır.

*Kullanıcı İşlemleri'nde uygulamayı kullanan kişilerin listesi (listede facebook id,ad soyad,mail,arkadaş sayısı bulunmaktadır) vardır. Kullanıcı Temizle sayesinde uygulama ile bağlantısı kopanları otomatik olarak sistem siler bu post işlemlerinde size hız kazandırır ve uygulama ilgili gerçek bilgilere ulaşmanızı sağlar.

*Post Ayarları'nda ise wall post için gerekli ayarlar yapılmaktadır açıklamalarıyla yazdım.

*Post İşlemleri bölümünde ki asıl burasının ilgi çekeceğini düşünüyorum. Wall Post, Beğeni Post, Durum Post ve Yorum Post bulunmaktadır. Post İşlemleri bölümünde gerekli açıklamaları yaptım.

*Uygulama Ayarları'nda beğen butonları değiştirebilir ve uygulama bilgilerini girebilirsiniz. Gerekli açıklamalar burada da yer almaktadır.


Postlar CURL olarak atılmaktadır. (Hostum ucuz fakat curl ile hızlı post atmaktadır iyi bir hostunuz varsa daha hızlı olabilir.)

İletişim için pm atın veya [email protected]

Kurulum yapmasını bilmeyenler arkadaşlara yardımcı olurum daha sonraki sorunlarınızla da ilgilenirim.

Fiyat : 15 TL
Ödeme Türleri : Paypal, Misli, Turkcell, AVEA, İnternet Bankası
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
peki bu uygulamanın facebook çalmadığını nerden bilicez? sana neden güvenelim?
 

muammer66

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
310
Reaction score
0
o demo yaw ona girin demiyorum ben uygulamayı satıyorum scriptini
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst