İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Buradasınız?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Forum kavramı chatin aksine çok daha eskidir.

İlk olarak Eski Roma'da kullanılmaya başladı. Roma'nın merkezinde Forum denilen bir yer vardı. İnsanlar bu foruma iletişim kurmak ve çeşitli sosyal konuları tartışmak için gelirlerdi.

Roma forumu resmi:

s2qyc7.jpg

Günümüzde katıldığımız forumlar da bu tarz forumların online şeklidir. Tecrübelerimizi, doğru ve yanlışlarımızı, bilgimizi paylaştığımız, yeni şeyler öğrendiğimiz yer.

Forum = iyinet = iyi bir şey :)

Siz neden buradasınız?

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Taklitleri sevmem, ilkleri severim her zaman.
Iyinet ilk ve bana göre en kaliteli webmaster forumudur su anda bulunanlar arasinda..

Mrİnternet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
özgün kaliteli oldugu için son zamanlarda çok iyi atılımlar projeler yaptı, umarım rakiplerinin en iyi olur

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Alıntı nasıl yapıyorlardı acaba :D

Rep yerine elma veriyorlar birbirlerine :p

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
-rep yerine eski romada iki kişi forumda buluşurlar ve suçlu olan herkesin içinde diğerini ayağına kapanıp, ayağından öperek özür dilerdi ;) (Not: Bu bir şaka değildir)

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Daha önce çok fazla işin içinde değildim olmak içinde bir atılımda bulunmadım. Ama Yinede merak ettiğim konuları seviyeli ve kaliteli olduğu için İyinet'i Dışarıdan takip ederek öğrendim. Girişmeye Karar verince de Aileye katıldım.. Bundan Sonra da Kalite ve Seviyenin Devamlı Yükseleceğini Düşünüyorum O Yüzden Devamlı Buradayım...

Teşekkürler İyinet!..

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Seo yarışması için buradaydım. Seo yarışmasına katıldığım için pişman oldum fakat kaliteli, faydalı paylaşımları burada bulduğum için buradayım ;)

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Hiç adını veremeyeceğim forumlarda bulunma isteğim olmadı. Halbuki üyeliğim de var hepsinde. Bilmiyorum burası bir ayrı. Sanki kendi evimin salonu gibi hissediyorum. Rahatım ama saygılı. İyinet'teyim sadece. Seviyorum burasını.

sonefsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benim Bir Cok Forumlarda Üyeliğim Var Ama Nedendir Bilmiyorum Her Bilgisayarı Actığımda Kendi Web Sitelerimden Önce İlk Burayı Acarım Gercekten İyiki Varsınız Bir Soru Sorduğumuzda Olumlu Veya Olumsuz Cevapsız Bırakılmaması Dolayısı İlede Olabilir Bu Hayranlık Burada Olmaktan Cok Mutluyum I Love You İyinet :d

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
kanka ortamını seviyorum, her istediğini uygun bir dille yazabiliyorsun, geyiğin dibine vururken, bi o kadarda ciddi olabiliyoruz. daha erken tanımak istedim iyineti

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Seneye meslek derslerim olacağı için buradayım.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Çünkü. Çünkü, tarif edilemeyen duygular içerisinde olduğum zaman verdiğim kısa cevaptır. Yani; burdayım çünkü. :D :alkış:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.