İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Hep Pagerank Güncelleniyor?

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Neden pagerank güncellemeleri bu kadar sık yapılıyor? Google'ın amacı ne?
Neden Google dandirik sitelere fazla pr verirken hak eden sitere vermiyor?Neden hep adaletsiz pagerank güncellemeleri yapılıyor?
Bir tartışma platformu oluşturmak istedim, bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Millet işi geyiğe almış anlaşılan...

cmetin_88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
google yine bi pr güncellemesi mi yaptı 4 agustosdaki güncellemede 14 günlük domain Pr0 idi. Şimdi Pr 3 olmuş

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
google de köklü değişiklik gözlemleniyor ve belirteyim ki kopya içerikleri iyicene gözlemlemiş oluyor. Hemde indekslemeler daha hızlı oluyor. Kopya içerikleri olan siteleri geri planları atan bir sisteme sahip olarak nitelendiriyor. Kopya içeriğe eskiden de önem verirdi ancak şimdiki şartları alınan duyumlara göre çok çok zorlaştırılmış durumda. NE olursan ol özgün ol diyor açıkcası. PRler de bunlara göre domainler yeni bile olsa değişiklikler gözlemlenebilir. Ancak bunları korumak bizlere kalmış.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
katılıyorum :) en büyük w.arezci mayonez.net pr: 0 ama benim günlük tekili 200 civarı olan sitem pr:2 :D

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Şahsen ben seviniyorum bu tür güncellemelere. İnsana siteleriyle ilgilenmesi gerektiğini hatırlatıyor.

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
kopya siteleri engellemeye çalışıyorsa,haber siteleri nasıl ayakta kalıyor? şu kopya olayını anlayamadım gitti...

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
google de köklü değişiklik gözlemleniyor ve belirteyim ki kopya içerikleri iyicene gözlemlemiş oluyor. Hemde indekslemeler daha hızlı oluyor. Kopya içerikleri olan siteleri geri planları atan bir sisteme sahip olarak nitelendiriyor. Kopya içeriğe eskiden de önem verirdi ancak şimdiki şartları alınan duyumlara göre çok çok zorlaştırılmış durumda. NE olursan ol özgün ol diyor açıkcası. PRler de bunlara göre domainler yeni bile olsa değişiklikler gözlemlenebilir. Ancak bunları korumak bizlere kalmış.

evet aynen katılıyorum kopya içerik artık daha çok göze batıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.