İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Olmuyor?

Bertinos

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2012
Mesajlar
122
Reaction score
0
Arkadaşlar adsenseye defalarca başvurmama rağmen hep reddeliyorum ve şu mesajı alıyorum:
''Merhaba,Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz.


Google reklamlarının yayıncılarımız için olduğu kadar reklamverenlerimiz için de etkililiğini sağlayacağına inandığımız bazı kurallarımız var. Bütün yayıncıları gözden geçiririz, ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkımızı da saklı tutarız. Biz büyüdükçe, programımızı daha geniş web içeriği sunan web yayıncılarına genişletebileceğimizi düşünüyoruz.

Unutmayın ki kararımızın ayrıntılı sebepleri ile ilgili sorulara cevap veremeyebiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi''

Arkadaşlar önceden yapay hit programı kullanmıştım bir süre,sonra zararlı olduğunu görüp kaldırmıştım.Acaba o yüzden mi bana reklam vermiyorlar? Sizden istediğim şey şu adsenseden nasıl reklam alabileceğimi bana söyleyin :(
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
sitenize göz atmak isteriz
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
adrese tıkladığımda farklı bir sitenin şifresini istedi, bunu sen mi ayarladın? ve neden? direk siteye ulaşamadıkları için başvuru reddedilmiş olabilir
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst