abacus' Alıntı:yukaridaki postumu okursaniz sevinirim Sayin "Hosteuropen". ayrica labinahosting'in banka hesaplari neden kisisel onu anlayamadim sizdemi vergi kaciriyorsunuz ne garip.
Hesap Sahibi: Cemal Kaan Büyükdenizci
Hesap Numarası: 0156761
Şube: Kızılay Şubesi ( 0317 )
Hesap Tipi: YTL
iyi calismalar.
abacus' Alıntı:Elbette bu bir suctur , verilen her hizmetin bir kaydi tutulmalidir , bunu bizim yapmamizin sebebi sudurki bundan baska sektorel faaliyetlerimizde var bunlarda zaten faturamizi kesip devlete vergimizi milyarlarca oderken 15$ dolarlik bir paket alan musterimiz bunu sirket hesabina yatirdiginda kesintiden sonra bize dusucek rakam cok komik bir rakamdir simdi bazi diyecektirki ozaman bu ise girmeyin , bu da sanirim kimseyi enterese etmiyor , verdigimiz hizmet ve kalitemiz ortadayken devletle olan munasebetlerimiz sanirim kimseyi alakadar etmez cok vatanperver insanlarimiz varsa sikayette bulunabilirler hic bir yaptirim almayacagimizi garanti ederim ayrica sirketimiz tumden vergi kaciriyor degil yukarida soyledigim gibi baska sektorel faaliyetlerimizde bulundugu icin boyle bir durum yok, ayrica bu vergi konusuna deginen sayin labina hosting yetkilisinin web sayfalarinda neden kisisel hesap kullaniyorlar cok merak ettim.
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu
sinangunay' Alıntı:Haklı olduğunuzu düşünüyorum. Fatura kesipte hizmet vermeyen 1 firma olmaktansa, zırt pırt fatura kesmeyip ülkenin en kalitelisi olmayı tercih ederim "Bir müşterim bana faturalı hizmet aldığı yerden gelen 1 mailden bahsettide, ağzım açık kaldı"
Müşteri demiş ki işimiz var neden ilgilenmiyorsunuz, yanıt aynen böyle. "İşiniz bizi ilgilendirmez" oldu canım görürsen selam söyle vakkası..
abacus' Alıntı:Cok enteresan bir sahsiyetsiniz siz , diyorumki bakiniz SAYİN XX BEYEFENDİ , bu konu sizin cokmu kafaniza takiliyor verginizi odeyen duyarli bir vatandasmisiniz,? neden gidip bizi sikayet etmiyorsunuzda burdan post kasma geregi duyuyorsunuz cok merak ediyorum bunu , burdan laf yetistirmektense duyarli akli selim bir insan bunu icine sindiremiyorsa bizim devleti kazikladigimizdan dolayi hosnut degilse neden gidip gerekli mercihlere suc duyurusunda bulunmuyorsunuz sanane yani 10$ satarim 1$ satarim fiyatlarimdada kdvem yok musterime kdv'siz veriyorum istiyorsa faturasini veriyorum kdv koyup sananeki bundan? rahatsiz mi oldun gidersin ilgili yere verirsin suc duyurunu hayret birseysin , acik ve net anlayamiyormusunuz soylediklerimi son kez iyi calismalar diliyorum size.
Saygilarimla
abacus' Alıntı:Sayin LabinaHosting Yetkilisi XXX Beyefendi , devletten sundan bundan korkumuz olsa kalkip fiyatlarimizda kdv yok fatura kesmiyoruz demezdim , yasim 28 neyin neyin yanlis oldugunu kimseden ogrenecek degilim , bu ulkede birseyleri ulu ortada dobraca soylemek suc sanirim , gizli kapakli dumenler olunca insanlarin daha cok hosuna gidiyor , UYARİN İCİN TESEKKURLER , calisma hayatinda basarilar , her koyun kendi bacagindan asilir atasozude sana uyuyor sanirim diyorum ve bu yersiz tartismayi burda noktaliyorum , A kalite hizmet veriyoruz kimseyi magdur etmiyoruz , kandirmiyoruz her konuda daima durustuz sanirim onemli olanda bu , onun haricinde devletle hukuk islerimiz , mali islerimiz kimseyi alakadar etmiyor etmeyecek etmezde.
mircalem' Alıntı:Vergi kaçırmayan varmı sen onu söyle bana.. sen çokmu doğru bi vatandaşsın herşeyın düpdüzgünmü ne kazanıcakta bide devlete vergi vericek konuşmuş olmak için konuşuyosun.. kaliteli hizmet versinde benim sorunumu çözsünde umrumdamı devlet benim devlet seni ne kadar düşünüyoda bu kadar devlet devlet diyorsun.. bırakın boş muhabbeti helal olsun kaliteli hizmet varsa helal olsun..
LabinaHosting' Alıntı:Arkadaşınız nasıl sunucu yöneteceğini bilmeden sunucu kiralamış, ftpden giremiyormuş diye sunucu kiraladığı firmaya şöyle mail atmış.
İşiniz beni ilgilendirmiyor.
Ve aynı arkadaşınız sunucu kiraladığı firmaya borç takıp kaçmış ve cep telefonundan aradıklarında şehir dışındayım dedittirmiş.
İlgili firma vaat ettiklerini fazlası ile yerine getirmiş, arkadaşınız daha ne hizmeti aldığının farkında değil, siz bir zahmet uyarın kendisini.
abacusbunu' Alıntı:yapmayacak insanlarda burda gereksiz post atmasin , duyarliginizi sikayet ederek gosterin bos post atarak degil.
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu
abacus' Alıntı:Sayin "ZIPPKIN" beyefendi yukarisi size iyi bir cevap sanirim , ayrica duyarliymis gorunup bu mevzuyu sakiz gibi uzatan insanlari anlamakta zorlaniyorum ben boyle bir durumdan rahatsizlik duysam ilgili firma hakkinda aninda islem takibinin yapilmasini saglar sikayet ederim , herkez burda ahkam kesip neyin dogru neyin yanlis oldugunu tartisiyorken neden bir vatandasimizda buna dur demiyor?