İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

NEDEN SORF İnternet Hizmetleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burada büyük kapışma var.

Kazanç varsa Faturada olmalı! Türkiye'de onlarca hosting denedim hiçbiri vermedi. Bende ardına düşmedim. Bende suçluyum bu durumda ama ne yapalım. Eğitim şart :p

L

LabinaHosting

Misafir
Olayı şahsileştirmenize gerek yoktu, kaldı ki banka hesaplarımızı incelerken iletişim kısmından kurumsal kimliğimizi de inceleyebilirdiniz.

Kurumsal Bilgilerimiz:
Ticari Ünvan: Labina Hosting ve Bilgisayar
Vergi Mükellefi: Cemal Kaan Büyükdenizci
Vergi Dairesi: Çankaya Vergi Dairesi
Vergi Numarası: 1940085186

Firmamız Ankara Ticaret Odasına bağlı Şahıs Firmasıdır. Bu nedenle LTD, ŞTİ, KOMANDİT AŞ gibi banka hesabı açtırmamıza şuan mevcut kanunlarımız izin vermiyor.

abacus' Alıntı:
yukaridaki postumu okursaniz sevinirim Sayin "Hosteuropen". ayrica labinahosting'in banka hesaplari neden kisisel onu anlayamadim sizdemi vergi kaciriyorsunuz ne garip.

Hesap Sahibi: Cemal Kaan Büyükdenizci
Hesap Numarası: 0156761
Şube: Kızılay Şubesi ( 0317 )
Hesap Tipi: YTL

iyi calismalar.

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SAYİN XX BEYEFENDİ , konuyu kisisel bir tartismaya donusturmek istemiyorum , yukaridaki postlarimi okuduysaniz bu mevzunun sizi hic mi alakadar etmedigini anlardiniz o yuzden burda sizinle mali hukuku tartisicak degilim ve bu konunun artik kapanamasini diliyorum , musterilerimiz istemediginde fatura kesmiyorsak , fiyatlarimizda KDV gozetmiyorsak ve siz bundan hosnut olmadiysaniz cok vatan sever bir vatandassaniz ilgili kurulumlara sikayet dilekcenizi veriniz acik ve net .

Saygilarimla

iyi calismalar.

L

LabinaHosting

Misafir
Merhaba,

vergi dairesine git yarımdan vergi kaçırmak suç mu değil mi öğren. "sirketimiz tumden vergi kaciriyor degil" demen üzere yazıyorum.

1 Milyon tane mal satın. 999999 tanesine fatura kesin 1 tanesine kesmeyin, tespit edilirse vergi cezası yersiniz. Hodri meydan, Vergi Dairesine gidip sorun.

Daha niye inat ediyorsunuz anlayamadım. Vergi kaçırıp suç işliyorsunuz, hem de kazanamıyoruz vslerle durumunuzu haklı göstermeye çalışıyorsunuz.

Ben size baştan beri ne tavsiye ettim, fatura kesmiyorsunuz bari buradan açık açık yazmayın dedim. Sanırım insanlara anlayabileceği kadarını vermek lazım.

"verdigimiz hizmet ve kalitemiz ortadayken devletle olan munasebetlerimiz sanirim kimseyi alakadar etmez"

ben devlete vergi veriyor isem, ve benim verdiğim vergiler ile bu ülkenin ihtiyaçları karşılanıyor ise beni çok alakadar eder. Kaldıki beni değil TÜM TÜRKİYE'yi alakadar eder.

Sizin gibi vergi kaçırma şansı olmayan insanlar enayi mi yani, her ay maaşlarını almadan vergileri otomatikman kesiliyor. Devlet memurları vergi kaçırabiliyor mu maaşım az geçinemiyorum diye. Ya işçiler patron para vermiyor diyip vergi kaçırabiliyor mu?

Eğer vergi/fatura gibi masrafları maliyet kabul edip öyle fiyat belirleyin, o fiyattan satın.Neden illa 5-10$a host satmak zorunda mısınız?

abacus' Alıntı:
Elbette bu bir suctur , verilen her hizmetin bir kaydi tutulmalidir , bunu bizim yapmamizin sebebi sudurki bundan baska sektorel faaliyetlerimizde var bunlarda zaten faturamizi kesip devlete vergimizi milyarlarca oderken 15$ dolarlik bir paket alan musterimiz bunu sirket hesabina yatirdiginda kesintiden sonra bize dusucek rakam cok komik bir rakamdir simdi bazi diyecektirki ozaman bu ise girmeyin , bu da sanirim kimseyi enterese etmiyor , verdigimiz hizmet ve kalitemiz ortadayken devletle olan munasebetlerimiz sanirim kimseyi alakadar etmez cok vatanperver insanlarimiz varsa sikayette bulunabilirler hic bir yaptirim almayacagimizi garanti ederim ayrica sirketimiz tumden vergi kaciriyor degil yukarida soyledigim gibi baska sektorel faaliyetlerimizde bulundugu icin boyle bir durum yok, ayrica bu vergi konusuna deginen sayin labina hosting yetkilisinin web sayfalarinda neden kisisel hesap kullaniyorlar cok merak ettim.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cok enteresan bir sahsiyetsiniz siz , diyorumki bakiniz SAYİN XX BEYEFENDİ , bu konu sizin cokmu kafaniza takiliyor verginizi odeyen duyarli bir vatandasmisiniz,? neden gidip bizi sikayet etmiyorsunuzda burdan post kasma geregi duyuyorsunuz cok merak ediyorum bunu , burdan laf yetistirmektense duyarli akli selim bir insan bunu icine sindiremiyorsa bizim devleti kazikladigimizdan dolayi hosnut degilse neden gidip gerekli mercihlere suc duyurusunda bulunmuyorsunuz sanane yani 10$ satarim 1$ satarim fiyatlarimdada kdvem yok musterime kdv'siz veriyorum istiyorsa faturasini veriyorum kdv koyup sananeki bundan? rahatsiz mi oldun gidersin ilgili yere verirsin suc duyurunu hayret birseysin , acik ve net anlayamiyormusunuz soylediklerimi son kez iyi calismalar diliyorum size.

Saygilarimla

L

LabinaHosting

Misafir
sinangunay' Alıntı:
Haklı olduğunuzu düşünüyorum. Fatura kesipte hizmet vermeyen 1 firma olmaktansa, zırt pırt fatura kesmeyip ülkenin en kalitelisi olmayı tercih ederim "Bir müşterim bana faturalı hizmet aldığı yerden gelen 1 mailden bahsettide, ağzım açık kaldı"
Müşteri demiş ki işimiz var neden ilgilenmiyorsunuz, yanıt aynen böyle. "İşiniz bizi ilgilendirmez" oldu canım görürsen selam söyle vakkası..

Arkadaşınız nasıl sunucu yöneteceğini bilmeden sunucu kiralamış, ftpden giremiyormuş diye sunucu kiraladığı firmaya şöyle mail atmış.

"
bende restart ediyorum ama bu ftp giremiyorum 20 site var 20 sinede girmiyor yahu birton işim var yazık degilmi sonucu ne olucak halen giremiyorum:( Connecting to XX.XX.XX.XX, Port 21 (#1)
ERROR: Connection refused
Connecting to XX.XX.XX.XX, Port 21 (#1)
ERROR: Connection refused
"
Yorum yapmadan derdini anlatmayı bilmiyormuş,

"
İşiniz beni ilgilendirmiyor. Ben denedim şuan sunucu FTP isteklerine yanıt veriyor. Ben bağlanıyorum, sizin bağlantınızı reddediyor. Mümkünse başka Ipden bağlanıp deneyin.Sunucu sizi banlamış bir şekilde. WHM veya siteler de mi açmıyor?
"
ve müşteriyi sallamayan firma saatlerce uğraşmış ve sorunun kaynağını sunucu yönetmeyi bilmeyen ama sunucu kiralayan müşterinin bilgisayarındaki güvenlik duvarı olduğunu tespit etmiş.

Ve aynı arkadaşınız sunucu kiraladığı firmaya borç takıp kaçmış ve cep telefonundan aradıklarında şehir dışındayım dedittirmiş.

İlgili firma vaat ettiklerini fazlası ile yerine getirmiş, arkadaşınız daha ne hizmeti aldığının farkında değil, siz bir zahmet uyarın kendisini.

Saygılarımla.

L

LabinaHosting

Misafir
abacus' Alıntı:
Cok enteresan bir sahsiyetsiniz siz , diyorumki bakiniz SAYİN XX BEYEFENDİ , bu konu sizin cokmu kafaniza takiliyor verginizi odeyen duyarli bir vatandasmisiniz,? neden gidip bizi sikayet etmiyorsunuzda burdan post kasma geregi duyuyorsunuz cok merak ediyorum bunu , burdan laf yetistirmektense duyarli akli selim bir insan bunu icine sindiremiyorsa bizim devleti kazikladigimizdan dolayi hosnut degilse neden gidip gerekli mercihlere suc duyurusunda bulunmuyorsunuz sanane yani 10$ satarim 1$ satarim fiyatlarimdada kdvem yok musterime kdv'siz veriyorum istiyorsa faturasini veriyorum kdv koyup sananeki bundan? rahatsiz mi oldun gidersin ilgili yere verirsin suc duyurunu hayret birseysin , acik ve net anlayamiyormusunuz soylediklerimi son kez iyi calismalar diliyorum size.

Saygilarimla

Sayın İlgili,

Derdim siz olsanız zaten gider şikayet ederdim. Ben sizin iyiliğiniz için diyorum ki

Vergi kaçırıyorsunuz, bari bunu buradan söylemeyin dost var düşman var. Birisi gider şikayet eder, başınız ağrır diyorum. Siz hala bunu anlamayıp inatla ben vergi kaçıyorum diye bağırıyorsunuz. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye atasözü tam buna uyuyor sanırım.

Size bir tavsiyede bulunuyorum. Siz bize düşman oluyorsunuz. İsterseniz Ankara'da tüm billboardlara vergi kaçıyoruz diye yazın bizim için sorun yok. Siz kendi kendinizi ispiyonluyorsunuz zaten.

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vergi kaçırmayan varmı sen onu söyle bana.. sen çokmu doğru bi vatandaşsın herşeyın düpdüzgünmü ne kazanıcakta bide devlete vergi vericek konuşmuş olmak için konuşuyosun.. kaliteli hizmet versinde benim sorunumu çözsünde umrumdamı devlet benim devlet seni ne kadar düşünüyoda bu kadar devlet devlet diyorsun.. bırakın boş muhabbeti helal olsun kaliteli hizmet varsa helal olsun..

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayin LabinaHosting Yetkilisi XXX Beyefendi , devletten sundan bundan korkumuz olsa kalkip fiyatlarimizda kdv yok fatura kesmiyoruz demezdim , yasim 28 neyin neyin yanlis oldugunu kimseden ogrenecek degilim , bu ulkede birseyleri ulu ortada dobraca soylemek suc sanirim , gizli kapakli dumenler olunca insanlarin daha cok hosuna gidiyor , UYARİN İCİN TESEKKURLER , calisma hayatinda basarilar , her koyun kendi bacagindan asilir atasozude sana uyuyor sanirim diyorum ve bu yersiz tartismayi burda noktaliyorum , A kalite hizmet veriyoruz kimseyi magdur etmiyoruz , kandirmiyoruz her konuda daima durustuz sanirim onemli olanda bu , onun haricinde devletle hukuk islerimiz , mali islerimiz kimseyi alakadar etmiyor etmeyecek etmezde.

L

LabinaHosting

Misafir
Sayın Devletten Korkmayan Beyefendi,

"devletten sundan bundan korkumuz olsa" siz bunu dedikten sonra bize de susmak düşer.

Ticaret hayatınızda başarılar.

abacus' Alıntı:
Sayin LabinaHosting Yetkilisi XXX Beyefendi , devletten sundan bundan korkumuz olsa kalkip fiyatlarimizda kdv yok fatura kesmiyoruz demezdim , yasim 28 neyin neyin yanlis oldugunu kimseden ogrenecek degilim , bu ulkede birseyleri ulu ortada dobraca soylemek suc sanirim , gizli kapakli dumenler olunca insanlarin daha cok hosuna gidiyor , UYARİN İCİN TESEKKURLER , calisma hayatinda basarilar , her koyun kendi bacagindan asilir atasozude sana uyuyor sanirim diyorum ve bu yersiz tartismayi burda noktaliyorum , A kalite hizmet veriyoruz kimseyi magdur etmiyoruz , kandirmiyoruz her konuda daima durustuz sanirim onemli olanda bu , onun haricinde devletle hukuk islerimiz , mali islerimiz kimseyi alakadar etmiyor etmeyecek etmezde.

L

LabinaHosting

Misafir
Sayın Mircalem,

Devlet bu, kanunları bu, bu devleti beğenmiyorsanız, bu kanunları beğenmiyorsanız, ya okuyup adam olur doğru bildiğiniz kanunları yapmak için hükümet olursunuz yada kanunlarını beğendiğiniz ülkeye gider orada yaşarsınız.

İlk yazımdan beri fikirler hakkında konuştum, kişiler hakkında değil. Tartışığım fikir; vergi kaçırmanın doğru olmadığı. O yada bu bahanenin arkasına sığınarak yapılanın meşru gösterilmesi. İnsan vergi kaçırdığından utanır, bunu ulu orta haykırmaz.

Bir insan ilk önce kanunlara vicdanen uymalıdır, korkusundan veya başka sebepten değil. İnsan hata yapmaz mı yapar elbet ama Arsızca ben yaptım oldu, kimseden korkmuyorum demez.

Verdiğiniz örnekler bugünlerde gasp, hırsızlık çoğaldı hadi biz de yapalım nasıl olsa hırsızlık yapılıyor diyip hırsızlık yapmaya benzer, bence hoş olmamış.

mircalem' Alıntı:
Vergi kaçırmayan varmı sen onu söyle bana.. sen çokmu doğru bi vatandaşsın herşeyın düpdüzgünmü ne kazanıcakta bide devlete vergi vericek konuşmuş olmak için konuşuyosun.. kaliteli hizmet versinde benim sorunumu çözsünde umrumdamı devlet benim devlet seni ne kadar düşünüyoda bu kadar devlet devlet diyorsun.. bırakın boş muhabbeti helal olsun kaliteli hizmet varsa helal olsun..

S

sinangunay

Misafir
LabinaHosting' Alıntı:
Arkadaşınız nasıl sunucu yöneteceğini bilmeden sunucu kiralamış, ftpden giremiyormuş diye sunucu kiraladığı firmaya şöyle mail atmış.

Malesef ki bahsi geçen kişi değil, yeni müşterimizdir.

İşiniz beni ilgilendirmiyor.

Her ne sebepten dolayı olursa olsun bunun müşteriye söylenecek bir laf olduğunu düşünmüyorum. Ha, "işiniz beni ilgilendirmiyor" demişsiniz, ha "Bırak ulan sunucu almayı daha FTP'ye bağlanamıyorsun", "haha olum daha güvenlik duvarını aşmayı beceremeden server manage ediyorsun"
(Lütfen kişiselleştirmesin kimse, bahsi geçen müşterimize söylenen laflar değildir)

Ve aynı arkadaşınız sunucu kiraladığı firmaya borç takıp kaçmış ve cep telefonundan aradıklarında şehir dışındayım dedittirmiş.

Bu tamamen sizin probleminiz. Ya müşterilerinize opsiyon tanımayın ödemeleri gününde alın alınmayanların hizmeti kesin, yada bizim kadar sermayeniz yetiyorsa cepten ödeyin, başkasına satacağınız zaman OS-Reload yapın derim benden size tavsiye ;)

İlgili firma vaat ettiklerini fazlası ile yerine getirmiş, arkadaşınız daha ne hizmeti aldığının farkında değil, siz bir zahmet uyarın kendisini.

İlgili firma üzerine düşeni gayet iyi yapmış ve her türlü soruna müdahale etmiş ancak o maile giden yanıttaki tek cümle ("İşiniz bizi ilgilendirmiyor") işin etik kurallarına uymadığı için harcanan her emeği alabora edip müşterinin gözünde bitmenize yol açmış..

Benden söylemesi, hiç olmazsa müşterinin yüzüne demeyin bunları. Sonra bunları diyecek müşteri bulamayabilirsiniz.

Bu arada "lütfen" yanlış anlamayın LabinaHosting bu konu beni alakadar etmez ancak yinede çok uzun zamandır sizi tanıdığım ve sizin beni eskiden beri tanımasanızda 1 hafta öncesine kadar gıpta ile size baktığım için uyarmadan edemeyeceğim.

Her fatura, vergi vs olayında insanlara diyorsunuz ki, "Şikayet edilirsiniz vs." Bana kalırsa bu tavrınızdan vazgeçin kimseye bu şekilde yaklaşmayın eğer forumda biri şikayet edilecek olursa emin olun direk zan altında kalacaksınız. (Lütfen yanlış anlamayın bu kısmı.)

İyi çalışmalar.

H

Hosteuropen

Misafir
Kimseyi suclamiyorum benim gözümde

vergi kacirmak : Vatana ihanet ile ayni düzeyde bir suctur.

L

LabinaHosting

Misafir
Merhaba,

"yahu birton işim var yazık degilmi sonucu ne olucak halen giremiyorum" sorumlusu bizmişiz gibi e-mail atınca bu yanıtı almış. Biz çalıştığımız firmalara sorunumuz olduğunda mail atarken sadece sorunumuzu yazarız. Sanırım oradan kalan bir alışkanlıkla yazılanlar bize tuhaf gelip o şekilde yanıt vermişizdir. Doğru düzgün sorununu anlatan kimseye o şekilde yanıt verdiğimizi hatırlamıyorum.

Verilen cevap etiktir değildir bunu düşünürüm. Öyle bir söz söylenmeyebilirdi, söylemişiz bizim hatamızdır deriz, hatalarımızdan ders alırız.

Aylık ödemesinde değil trafik aşım ücretinde sorun olmuştu. Kendisi defalarca trafiği aştığı ve ek ücretlendirmeye girdiği kendisine söylenmiştir, kendisi de ödeyeceğini söylemiştir. Sonra ödemeden kaçmıştır. Telefona çıkıp dürüstçe ben ödeyemem deseydi, canın sağolsun derdik.Kendisi bizden belki 100-200 dolar çalmıştır ama kendi şahsiyetini ortaya koymuştur. Şimdi ortaya çıkıpta kendi kandırmasın, bana böyle söylediler ben de onları dolandırdım, oh olsun demesin.

Ticaretde her zaman risk vardır. Kar kadar zarar etmek de doğaldır. Bunu böyle kabul edip ders alırız yaptığımız hatalardan.

Sermaye konusu ne alakadır anlayamadım. Siz daha uzağa isediniz biz daha uzağa isedik mi oynuyoruz.

Konumuz vergiydi bizim eski, sizin yeni müşterinize geldi, ben sizin müşterilerinizden hiç bahsetmedim bile. Marketinizden bilmem neden bahsetmedim. Konumuz vergi kaçırmak doğru mudur değil midir sanırım. Bir müşterimizle olan bir olayı sizin hiç alakanız olmazken neden buraya taşıdığınızın sebebini sanırım herkes anlamıştır.

Her dediğinize yanıt verdik, kala kala bize borç takıp kaçan birisine mi sığınıyorsunuz.

Vergi vermediği için birisi şikayet edilirse varsın biz zan altında kalalım. Vergi vermediği için o mu şuçlu yoksa şikayet eden mi?

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"Sayın Devletten Korkmayan Beyefendi,

"devletten sundan bundan korkumuz olsa" siz bunu dedikten sonra bize de susmak düşer.

"Ticaret hayatınızda başarılar."

Sayin Labinahosting yetkilisi XXX beyefendi , yukarida yazilanlari siz yazdiniz ve bundan sonra bu mevzunun uzamayacagini dusunuyordum , halen bu mevzuyu postlariniza include etmenizi esefle kiniyorum , ve tekrar burdan onlarca kez soyluyorum , herkez koyun kendi bacagindan asilir evet ben 10$ icin ne musterime kdv odetiyorum nede kendim kdv koyuyorum nede istek olmazsa fatura kesiyorum , BU FORUMDA COK VATAN PERVER DEVLETİNİ SAYAN KUSURSUZ NİTELİKLERDE VATANDASLAR VARSA BUNDAN DOLAYİ GOCUNDULAR İSE ,TELEFON NUMARALARİMİZ SİRKET UZERİNE OLDUGU İCİN BU YOL İLE BİZİ SİKAYET EDİP İCLERİ FERAHLAYABİLİR bunu yapmayacak insanlarda burda gereksiz post atmasin , duyarliginizi sikayet ederek gosterin bos post atarak degil.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
vergi konusunda, afedersiniz ama gerçekten çok saçma sapan şeyler yazılmış, "vergi verip kaltesiz hizmet vermektense, vergi vermeden kaliteli hizmet vermeyi" tercih ederim gibilerinden yaptığı yanlışı mantık sınırlarına dahil etmeye çalışmak son derece yanlış bi anlayış veya davranış.

x şahıs işlerini yasal düzende problemsiz ve de devletinin dolayısıyla vatandaşlarının haklarını koruyacak şekilde son derece ahlaklı ve legal bir şekilde işlerini yürütüyor. bir diğeri ise vergi vermeksizin illegal bir şekilde kendisine fiyat ve kar avantajı sağlıyor. x firması ise potansiyel müşterilerini bir diğer firmaya kaptırıyor niye orasız kdv siz iş yapıyor ve fiyat avantajına sahip. bu adil değil, legal değil, etik değil, bu nu mantık sınırlarına taşımaya çalışmak da akıllıca değil.

+ olarak eğer kurtarmıyorsa bu işlere girmeyin anlayışına sonuna kadar katılıyorum.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
abacusbunu' Alıntı:
yapmayacak insanlarda burda gereksiz post atmasin , duyarliginizi sikayet ederek gosterin bos post atarak degil.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

Saygılarımla yazarak saygılı olmuş olmazsınız, ayrıca buradakiler nereye nasıl post atacağını sizden çok daha fazla biliyor, bir konu açılmışsa o konunun sahibi "konuyu açan kullanıcı" değil konuyla ilgili fikir olan herkestir. bunları biraz da siz öğrenin isterseniz.

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayin "ZIPPKIN" beyefendi yukarisi size iyi bir cevap sanirim , ayrica duyarliymis gorunup bu mevzuyu sakiz gibi uzatan insanlari anlamakta zorlaniyorum ben boyle bir durumdan rahatsizlik duysam ilgili firma hakkinda aninda islem takibinin yapilmasini saglar sikayet ederim , herkez burda ahkam kesip neyin dogru neyin yanlis oldugunu tartisiyorken neden bir vatandasimizda buna dur demiyor:)? ayrica herkez gibi bu basligi ben actim ve bende bu konuda fikirlerimi beyan ediyorum , birtek bu mevzu icin degil , genelleme yapiyorum butun mevzular icin , neden rahatsizliklarimiz bizim TURK milleti olarak hep agzimizda kaliyorda icraat yapamiyoruz bunuda tartismak lazim.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
abacus' Alıntı:
Sayin "ZIPPKIN" beyefendi yukarisi size iyi bir cevap sanirim , ayrica duyarliymis gorunup bu mevzuyu sakiz gibi uzatan insanlari anlamakta zorlaniyorum ben boyle bir durumdan rahatsizlik duysam ilgili firma hakkinda aninda islem takibinin yapilmasini saglar sikayet ederim , herkez burda ahkam kesip neyin dogru neyin yanlis oldugunu tartisiyorken neden bir vatandasimizda buna dur demiyor:)?

bir kaç güne kadar vergi dairesinde işlerim olacak, tavsiyenize uyup sizi şikayet edeceğimden emin olabilirsiniz.

O

oyunkurucu

Misafir
Illegal yoldan kendisine avantaj saglayan kisilerin bunu alanen iyinet forumda yazmasina ve buna izin verilmesine sasirdim dogrusu. Iyineti uzun zamandir takip ettigim icin illegal konulara burada izin verilmedigini hatirliyorum. (Örnek: Burada anlasmali olarak bazi sitelere ddos saldirisi yapilmasina bunun illegal oldugu gerekcesiyle izin verilmemisti)

Öyle ki burada vergi kacirma yollari anlatilmaya calisiliyor, söyle yaparsaniz vergi vermenize gerek yok, böyle yaparsaniz var gibi ifadeler kullaniliyor. Bildigim kadariyla, eger para kazaniyorsan, ister kisisel hesabina, ister firma hesabina, bunun vergisini vermek zorundasin. Burada vergi vermemek icin 1001 takla atmaya calisarak benim gözümde bir nevi devleti dolandirmaya calisanlarin(genel olarak söylüyorum, kimse alinmasin) yarin öbür gün müsterilerini dolandirmayacagina kim garanti verebilir?

Saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5