Sayin "ZIPKKIN" beyefendi bu konuya duyarli olup sikayet edeceginize gore , bu vergi meselesinden dolayi rahatsiz olan sahislarin artik rahatlamalari soz konusu olabilir sanirim , mumkunse bu vergi mevzusunu artik tartismayalim DUYARLİ BİR VATANDAS OLUP BİZİ SİKAYET EDECEGİNİZ İCİN , SİZE TESEKKUR EDER CALİSMA HAYATİNİZDA BASARİLAR DİLERİM.
Dipnot : Fatura kesmedigim halde ben faturami kesiyorum vergimi oduyorum diyip atip tutmaktansa , yada vergisini faturasini kesip , insanlara hayvan muamalesi yapip durust olmayan verdigim hizmetin kaliteli yada kalitesiz olmasindan ziyade kisiligimin kalitesiz olmadigi herseyi durustce ortaya koydugum icin bundan dolayi hic rahatsizlik duymuyorum ve kendimle gurur duyuyorum .
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu
Dipnot : Fatura kesmedigim halde ben faturami kesiyorum vergimi oduyorum diyip atip tutmaktansa , yada vergisini faturasini kesip , insanlara hayvan muamalesi yapip durust olmayan verdigim hizmetin kaliteli yada kalitesiz olmasindan ziyade kisiligimin kalitesiz olmadigi herseyi durustce ortaya koydugum icin bundan dolayi hic rahatsizlik duymuyorum ve kendimle gurur duyuyorum .
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu