İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Vbullettin biri anlatabilir mi?

rzknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
merhaba arkadaşlar uzun süredir aklıma takılan bir soru var bu kadar ücretsiz ve güzel forumlar(mybb gibi) varken neden Vbulletin para verip alayım ki benim bilmediğim şeyler varsa beni bilgilendirebilir misiniz?:hmmm:

Acevist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kalite+Destek+Kolay kullanım
ve güvenli yapı

Yeterlimi..

rzknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ama bu dediklerin Mybb de yok mu kardeş.hayır bu soruyu Vbulletin lisansı mı alayım yoksa Mybb yada smf mi bedava alıp kulanayım diye soruyorum?

Acevist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ama bu dediklerin Mybb de yok mu kardeş.hayır bu soruyu Vbulletin lisansı mı alayım yoksa Mybb yada smf mi bedava alıp kulanayım diye soruyorum?

MyBB yi ve ya SMF yi alıp kullanabilirsin ama vBulletin gibi gelişmiş bir yapıya sahip olamazsın grafik açısından gelişmiş olamazsın destek kolay kolay rahat bir şekilde alamazsın Bu kadar çok eklentiye ulaşamazsın.

Lisansı 2.el al uygun fiyata bulursun..

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
vbseo olması. ve şıklık. ve kolay kullanım. beleşlerle biyere varılmaz, Alexada ilk 50.000binde smf kullan kişi varmıdır?, yoktur niye: çünkü beleş diye 2 gün sonra kapanır korkusu ve, beleş diye adminlerin saygısız düşüncesiz davranması,
birşey aldıysan değeriyle ölçülmek için para veriyorsun demektir. (valla güzel söz uydurdum :D yazıyım bi köşeye)

Gök-L@n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
MyBB konusunda katılmıyorum, 210K da arkadaşımın sitesi var ve seo ile müthiş bi seviyede şu an grafik konusunda en az vb kadar editlenebilir. 30K görüyor. VB ye para vermem diyenlere en iyi yol.

Siteyi merak edenler pm atabilir. VB den neyi eksik söyleyebilir...

T

trgy

Misafir
Ben olaya tamamen kullanım kolaylığı ile bakıyorum. Daha kullanışlı ve kolay birşey çıksa anında yerini alacağına da eminim.

Kullanıcı odaklı bir yapısı var. Mesaj geliyor anında dikkat çeken özelliği var. IPB'de de buna benzer özellik çok ama IPB çok fazla hit olduğunda sıkıntı çıkartabiliyor örnek vermek gerekirse.

Neredeyse tüm forum sistemlerini denemiş ve kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki vbulletin diğer sistemlere göre daha basit ve kullanışlı olay bundan ibaret.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
MyBB konusunda katılmıyorum, 210K da arkadaşımın sitesi var ve seo ile müthiş bi seviyede şu an grafik konusunda en az vb kadar editlenebilir. 30K görüyor. VB ye para vermem diyenlere en iyi yol.

Siteyi merak edenler pm atabilir. VB den neyi eksik söyleyebilir...

parasız hiç bişey iyi gitmez. mesela ben bedava olan beleş sitelere girmek istemiyorum, orda bakacağıma başka yerde bakarım diyorum, kardeşim adam gitmiş 30tl ye host +domain açmış sitesi hit yapsada alexada okadar düşemez(%80 ihtimallede 5 tl üstünde kimse reklam vermez.) kalite önce gelir.! :harika::kahve:

Relampago

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kullanım kolaylığı diyorsanız bence MyBB arkadaşlar.MyBB hiç zor değil ve destek+grafik açısındanda gayet güzel.Güvenlık desen bilinen bir açığı henüz yok olay sizde bitiyor yani.Bence MyBB diyorum kısaca.Daha 1.6 sürümü,vB ye kafa tutuyor bence vb yi unutturacak bir sistem mybb :)

Acevist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Herkesin kararı kendine ama dostum sana şöyle bir şey diyeceğim.
Localhost programı kur ve www içine dosyalar aç smf, vbulletin, mybb, phpbb, ipb, xenforo, drupal vb. sonrasında bütün sistemlerde şu maddeleri incele;
1. Kolay kullanılabilir ve kolay düzenlenebilir yapıya sahip. Puan: (10 üzerinden)
2. Tema ve eklentisi bol. Puan: (10 üzerinden)
3. Desteği var ve her türlü ihtiyacını anında giderebileceğin sitesi var. Puan: (10 üzerinden)

Bunları değerlendirerek kendin zaten en iyiyi bulacaksın ;)
Not: İPB güzel bir sistem zaten güzel ve çok grafiksel olduğu için yavaş çalışan bir sistem ipb'yi seçmeni açıkçası önermiyorum çünkü FORUM için daha hızlı bir sisteme ihtiyacın var.

QuickSilver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Mybb kullandım hep vb kadar olmasada desteği,kullanım kolaylığı güzel arkadaşlar kimse desteği vs. yok demesin.

BlaxeR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Mybb'de İyi Bir Atağa Kalktı Son Zamanlarda. Tebrik Etmek Gerekir.

KIRMIZI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Çünkü VB en eski olanı,dolayısı ile en fazla yönü ile gelişmekte olanı.Kısacası tecrübesi var :) Paneli gayet kolay ve rahat bir kullanıma sahip ve anında destek mekanizması var.Panel anasayfasında sana sürekli yazılımla ilgili gelişmeleri (yeni sürümler,güvenlik yamaları vb.) bildiriyorlar.Güvenli bir script.Bu yüzden tercih sebebi.Bende VB kullanıyorum ve gayet memnunum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.