İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Xnetwork?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

red_fox

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet acaba neden internette para kazanmanın bu kadar çok yolu varken siz neden xnetwork sistemini seçmelisiniz. Bu soruyu cevapalmak için gelin önce network marketing nedir onu bir anlayalım.

Network Marketing Nedir?
Bildiğiniz üzere network kelime manası itibarı ile "ağ" demek. Burdan yola çıkarak şunu söyleyebiliriz o zaman satılacak ürün yada ürünleri pazarlamak ve daha çok alıcıya ulaşma amacıyla kurulmuş çok katlı pazarlama sistemleridir diyebiliriz.

Bu tip sistemlerde iki tip kazanç olanağı vardır. Bunlar;
1-Sattığımız ürünlerden kazanırız.
2-Sisteme yaptığımız üyelerden kazanırız.

Fakat burda xnetwork sistemini diğerlerinden ayıran başka kazanç yöntemleride bulunmaktadır. Sonuçta xnetwork affiliate marketing sistemi üzerine kurulmuş bir sistemdir. Gelin daha iyi anlamanız açısından affiliate marketing nedir sorusunu cevaplayalım.

Affiliate Marketing Nedir?
Kendine ait olmayan bir ürünü çeşitli yöntemlerle pazarlayarak sattığı ürün yada ürünlerden yüksek komisyon oranları ki bunlar %50 ve %70 arasında değişmekte gibi üründen kar payı alan kişilerdir. Bu noktada neden affiliate marketing konusunu sizlerle paylaştığımı merak ediyorsunuzdur. Bunu söyledim çünkü xnetwork sistemi network marketing ile affiliate marketing sistemini birleştirip entegre eden tek sistemdir.

Bu ne manaya geliyor biliyormusunuz kazancınızı ikiye katlayacağınız manasına gelir. Çünkü bu sisteme üye olan herkes verdiği üyelik ücreti karşılığında tüm ayarları yapılmış herşeyiyle hazır bir web sitesine sahip oluyor. İşte Xdükkan dedikleri olay bu. Peki bu web sitesinde ne mi var. Sizlerin xticaret listesinden seçtiği ve yayınlanmasını istediği tüm ürünler. Bu ürünlerden herhangi birini sattığınız anda üründen aldığınız komisyon tamamen size ait oluyor. Gördüğünüz üzere kazanç olanakları fazla olan bir sistem sabırlı bir devamlı çalışma ile kısazamanda iyi bir gelir sahibi olabilirsiniz.

Bu sistemin bana göre diğer avantajlarıda şunlar;
1- Düşük üyelik ücreti olması. (Belki bu konuda karşı çıkanlar olacaktır ama bana göre senede 600 TL ki bu devamlı bir para değil sistemi tanıyanlar bilir makul bir ücret ve kimse size bu paraya böyle büyük bir sisteme üye yada ortak yapmaz)

2- Bir iki ay içerisinde 1200 TL kazanabilirsiniz. (Bu sizin çalışma performansınızla alakalı sakın bu konu abartılmasın)

3- Sürekli bir kazanca sahip olabilme imkanı. Evet sistemi tamamladığınız anda sürekli bir kazancada sahip oluyorsunuz.

4- Bir fırsat daha varki bu bana göre en iyilerinden biri. Şayet daha fazla kazanmak istiyorsanız bir üyelik daha açarak kazancınızı kat kat arttırabilirsiniz. Bu sistemde üyelik açma sınırı yoktur. Yani kazancınızı siz belirlersiniz.

Şimdi bir düşünün yeni ve gelişmekte olan bir sistem sizleri ortaklığına çağırıyor ve cüzi miktarda paralar karşılığında yani sistem tamamen kazanç mantığı üzerine kurulu tabiki ilgi duyan herkes için.

Kaynak:http://google--kazanclari.blogspot.com/

asistan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Xnetwork Sistemini inceledim ve üye oldum.Xnetwork marketing sistemine üye olacaklar için,bir uyarı yapmak istiyorum.Xnetwork marketing sistemi aslında şöyle,siz bir ekibe üye oluyorsunuz ve yanınızda sadece 2 üye getiriyorsunuz.
Asıl uyarmak istediğim konu şu ki,sisteme girmeden önce ekibinizi iyi seçmelisiniz.Yani yapacağınız 2 üyeden sonra artık altınıza üye toplamaya başlıyorsunuz.Fakat ekibinizin önemi burada devreye giriyor.Eğer sıradan bir kullanıcı iseniz ve para kazanmak istiyorsanız,iyi bir ekip seçmeniz sizin için en ideali.
Yani siz 2 üyeden sonra üye toplayamıyorsunuz,bu kısımda ekip ön planda yani ekibinizin iyi çalışması,sizin altınıza üye sağlıyor.Siz sıradan bir kullanıcı iseniz,profesyonel ekibe ihtiyacınız var.Onlar çalıştıkça,ekibe katılanlar sizin altınıza yerleşiyor ve network piramiti oluşmaya başlıyor.
Ben Xnetwork Pro ekibine katıldım.Neden mi katıldım? Profesyonel değilim,sıradan bir internet kullanıcısıyım ve iyi çalışacak arkadaşlara ihtiyacım var.Xnetwork pro ekininin kazanç ekranları video sitelerinin sistemine dahil olmaya başladı.Örnek bir video vereyim,videoyu izledikten sonra Xnetwork Pro Kayıt olmayı düşünüyorsanız.Xnetwork Pro kayıt linkine tıklayın.

Xnetwork Pro Video

Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar..

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Abi Xnetwork hakkında sürekli konular açıylorlar bıktık artık kendiniz özgün yazsanız tamam her gelen kopyala yapıştır...

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Bu aralar xnetwork ile ilgili bayağı konu açılıyor hiç birini okumamıştım.

Sizin yazdığınız dikkatımı çekti okudum. Teşşekurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.