İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nedir bu 21 Aralık ve Kıyamet Senaryoları

ekrm

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Aralık 2012
Mesajlar
16
Reaction score
0
21_aralik_dunyanin_sonu_mu_h8618.jpg
Evet başlıkta da belirttiğimiz gibi nedir bu 21 aralık ve kıyamet senaryoları nedir bu saçmalıklar... Sizlere bu senaryonun ne gibi amaçlarla bütün dünyaya bu saçmalığı yayıp inandırma amaçları nelerdir gibi başlıkların açıklamalarını kendi fikrimce sizlere sunacağım burada sizlere sunacağım makale tamamen kendi fikrim, düşüncemdir.*Kıyamet tarihi sultanlar sultanı efendimize daha söylenmemişken, böyle bir net tarih mayalar tarafından bilinmesi imkansız ve o tarih geldiğinde bunun saçmaca bir şey olduğunu zaten hep beraber göreceğiz. Böyle bir saçmalıkları daha önceki tarihlerde de görmüştük ve eğer 21 aralık 2012 tarihinde kıyamet kopmazsa kıyamet tarihine alternatif bir tarihleri daha mevcut ne kadar komik öyle değil mi? :)*daha önce kıyametin 4 Şubat 1962'de kopacağını iddia etmiştiler. Ne oldu? Tarihe bakıp sonucunu öğrenebilirsiniz :)

Eğer 21 aralık 2012 tarihinde kıyamet kopmaz ise ileri ki kıyamet tarihi ise şu*Amerikalı astrolog Jeane Dixon, İsa'nın 2020'de geri gelerek kötülüğe karşı savaş açacağını ve bu savaşın 2037'de sona ereceğini, daha sonra da dünyanın yok olacağını ileri sürdü :)

Peki nedir bu net kıyamet tarihlerinin verilmesi ve bütün dünyaya duyurulup inandırılması amaç nedir?

Kendi fikrim şu daha öncede olduğu gibi bu tür yalan dolan haberlerin yayılması tümüyle insana para harcatma mantık şu seneye kıyamet kopacak nasıl olsa şu arabayı alayım, şunu ölmeden yapayım gibi düşünceleri insan üzerinde etkili kılmak ve insana para harcatmak :) tabi bunlar benim düşüncem gerisi size kalmış buna benzer yorumlarınız varise yorum kısmında belirtebilirsiniz.

Sağlıcakla...
Kaynak
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
[video=youtube;zeLqdC5khKQ]http://www.youtube.com/watch?v=zeLqdC5khKQ[/video]
nasa da böyle cevapladı :)
 

ekrm

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Aralık 2012
Mesajlar
16
Reaction score
0
Valla ne diyeceğimi şimdi bilemedim :) gerçekten hiç haberim yoktu bunlardan :) ama doğru tahminde bulunmakta güzel bir şey :))))
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst